2821
2789
عنوان

تولد جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 48 پست
انشالله ممنونم همینطور برای شما حالا میخوای کادو چی ببری ؟ یه چیز معمولی ببر در حد ۱۰۰ تومن ح ...

شوهرم میگه جشن که نیست اگه شب اومدن خونه مادرشوهرم کیک گرفتن پول میدیم نگرفتنم نمیدیم ولشون کن تولد بچه هاش میدیم دیگه 

خداجون خودت کمکم کن😣 من از امید تو ناامید نمیشم 😢آدم داغون از اول داغون نبوده😏داغونش کردن 😭آدم آرومم همینطور 😓آدم عصبی ام همینطور 😤ولی آدم بیشعور 😷از اول بیشعور بوده 🤗😒🤐ما که بهشت برو نیستیم لاقل بیاید گناهامون هماهنگ کنیم جهنم بیافتیم تو یه محل ☺😑😐به بعضی ها انقدر بها میدی که یه روز خودت دیگه نمیتونی بخریش     
شوهرم میگه جشن که نیست اگه شب اومدن خونه مادرشوهرم کیک گرفتن پول میدیم نگرفتنم نمیدیم ولشون کن تولد ...

فکر کردم جشنه اومدن کیک گرفتن بگو عزیزم نمیدونستم تولدته اخه محرم کسی تولد نمیگیره مگه نه برات کادو میگرفتم

با یه لبخند پولم بزار جیبت

🦄🌈💜میشه برای حاجتام صلوات بفرستین💜🌈🦄

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر کردم جشنه اومدن کیک گرفتن بگو عزیزم نمیدونستم تولدته اخه محرم کسی تولد نمیگیره مگه نه برات کادو ...

چ فکر باحالی بود خداییش 

حال مادرش بد شده بود رفته بود اونجا اصلا تولد مالیده شد 

خداجون خودت کمکم کن😣 من از امید تو ناامید نمیشم 😢آدم داغون از اول داغون نبوده😏داغونش کردن 😭آدم آرومم همینطور 😓آدم عصبی ام همینطور 😤ولی آدم بیشعور 😷از اول بیشعور بوده 🤗😒🤐ما که بهشت برو نیستیم لاقل بیاید گناهامون هماهنگ کنیم جهنم بیافتیم تو یه محل ☺😑😐به بعضی ها انقدر بها میدی که یه روز خودت دیگه نمیتونی بخریش     
چ فکر باحالی بود خداییش  حال مادرش بد شده بود رفته بود اونجا اصلا تولد مالیده شد

اتفاقا منم دیشب پیش جاریام بودیم همه دعوت بودیم خونه ی خواهرشوهر.اصلا محلشون ندادم فقط دوتاشون میشینن از ثروتشون پز میدن 

یکمم به فکر بچه هاشون نیستن بچه یکسال و نیمه نشسته یه گوشه ی سفره برنج خالی خودش میخوره

اون یکی بچش داره از بالکن میوفته

اون یکی برنج و سس میخوره

نمیدونم شاید من خیلی حساسم روی بچه ولی عقیده دارم ادم باید اول بچشو سیر کنه قبل از اینکه بخوان سفره بندازن

🦄🌈💜میشه برای حاجتام صلوات بفرستین💜🌈🦄