2777
2789
عزیز نماز شب تاثیر زیادی توی افزایش رزق و روزی داره بامر نکردنی. ولی بخاطر دنیا خدارو عبادت نکنید خد ...

عبادتم بخاطر دنیانیس اگه بود تواین۷سال نابود میشد ذره ای هم نلرزیدم

اما داغون شدم سوختم الان دارم گریه میکنم شباگریه روزها دعا حاجت خیلی اذیت میشم

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اونا رسالتشون  این همه مصیبت بود  ، اونا کجا و ما کجا

اما نباید بخاطر راحتی و مادیات نمزا شب خوند بنظرم 

درسته ما هیچ وقت عین دختر شیر خدا نمیشیم اما باید شبیه اون باشیم مگه نه؟

عبادتم بخاطر دنیانیس اگه بود تواین۷سال نابود میشد ذره ای هم نلرزیدم اما داغون شدم سوختم الان دارم گ ...

ان شاءالله به مراد دلت برسی 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

فدای تو ک‌میشم خودم

خدا‌ نکنه عزیزم 😍😍😘😘

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
اره میدونم چی میگی ولی باور میکنی دوسه شب ساعت برات زنگ میزنه و بعد خودت پا میشی اونم من که خرسم توخ ...

ساعتم که رنگ نزنه بازم بیدار که میشم شوهرم بدخواب میشه .روم نمیشه بگم میرم نماز شب .میگم برم  نماز قضا بخونم بی‌خواب شدم  😂😂

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
بخدا قسم معجزه میکنه اصلا نمیدونی چیه؟ انگار ادم صبر میکنه شب بشه تا اون ساعت برسه.البته شب اول و دو ...

۷سال هست که شب روزم گریه هست😔

چه ساعتی بخونم؟

نماز شب که پا میشید اهل خونه بد خواب نمیشن؟من خیلی عذابم میاد شوهرم یا با صدای ساعت یا نبود من بد خو ...

خوب نیاز نیست که نصفه شب پاشی.مثلا الان نیمه شب شرعی دوازده و پنج دقه است .قشنگ همون موقع میتونی بخونی .دیگه هر چی به ادان صب بره ثوابش بیشتر میشه ولی اگه همون سر شبم بخونی خوبخ.اینقد میگن ثواب داده که اگه کسی شب نرسید بخونه میتونه روز قضاشو بخونه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
ارامشش به دنیایی می ارزه .باید حال کنی .یا حس خاص داره.هر چند من از سر و تهش میزنم دودقه هم طول نمیک ...

😔حتی شب عروسیمم ارامش نداشتم