2777
2789

چقده بعضیاتون خوبید بهتون حسودیم شد

من هرکی باایمان و مومن باشه بهش حسودی میکنم اما اگه یکیو ببینم وضع مالیش از من بهتر باشه و زیباتر باشه نه ولی اونایی که باایمان و مومنن چرا

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش ب سعادتت !! چ حالی بهت دست میده!! عزیزم توروخدا برای منم دعا کن

فدای تو من که خودم محتاجم و بی معرفت و تنبلی هم زیاد میکنم و کردم ولی یه پسر ماه دارم که برای طلاق پیشم نیست و ازدواج دوم دوم دارم با کلی مشکل و سقط و ...اصلا یه وضعی.

عذابی سر بچم میکشیدم چندسال.

و خدا ارومم کرد و فهمیدم خدا از من مادر برای اون مهربونتره

نمازشب به من یاد داد حای خدا نشینم و فکر نکنم.فهمیدم شب و روز نداره اون حواسش به ریزترین موجود زیر سنگ فرسنگها دریا هست اونوقت پسر منو پاره ی تن منو نبینه.و این ارامش توی شب چتدین برابره.هیچکس هم جز تو و خدا نیست که بفهمه و گیر بده و ...فقط تویی که انگار صبر میکنی همه بخوابن حالا بی نوبت بری پیشش و بگی بده میخوام برم

جدی میگما‌.خدا نجاتم داد از عذاب نگرانی و زجه هایی که میزدم

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
خوب نیاز نیست که نصفه شب پاشی.مثلا الان نیمه شب شرعی دوازده و پنج دقه است .قشنگ همون موقع میتونی بخو ...

آخه ما اکثرا زودتر از ۱۲ میخوابیم .ولی تو فکرم یه قسمتیشو الان بخونم یه قسمتیشم نزدیک نماز صبح .ممنون

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اما نباید بخاطر راحتی و مادیات نمزا شب خوند بنظرم  درسته ما هیچ وقت عین دختر شیر خدا نمیشیم ام ...

اره ،من خودم ب شخصه  فقط و فقط  بخاطره اخرتم میخونم تنها کاری ک میتونم واسع اخرتم کنم  همین نماز شبع،  توصیه میکنم همگی بخونیم ک دست خالی نریم پیش خدا 

،حاجات دنیویمم  با زیارت عاشورا و صلوات  و قرآن میگیرم 

هرچند نماز شب نمی ذاره مشکل آنچنانی برام پیش بیاد 

🍒🍹
براشفای مادرم واین که به برادرم مرخصی بدن این هفته بیاددعامیکنی

هفتاد سوره حمد برای شفا بخونید

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷

مهربونااااا چه اونای که نماز شب میخونید چه کسانی که نمیخونید التماس دعااا فراون دارم واسه خودم و خواهرم لطفا

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
۷سال هست که شب روزم گریه هست😔 چه ساعتی بخونم؟

ببین بهترین کار اینه اولش حدود ۱۲ شب یا هرساعتی که نیمه شب شرعیه بخونی و دوتا نماز شفع و وتر بدون قنوت طولانی و کم کم خودش جلو ببرتت وبرسی به قبل از اذان صبح و بانماز صبح یکی بشه.بخدا میتونی و خودتو اذیت نکن 

ازکم شروع کن خودش میبرتت

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
ممنون اگه لایق باشم  من یه بنده مذنب و حقیر دعاتون میکنم  شمام دعا کنید سرباز وارث ذوالف ...

چقدر شما مهربونید کاش دوست من بودید🥺🥺

انشاالله ب هر انچه ک‌میخواهید برسید انشاالله🌹