2777
2789

سلاممم. وقتتون بخیر ‌. من فردا شبو پس فردا شب اولین اقداممه. نمیدونم چرا استرس ندارم احساس میکنم سریع باردار میشم با اینکع تنبلی تخمدان دارم و ماهه پیش فولیکولام کمتر از ده بودن ولی این ماه ی دونه فولیکول19دارم...

خلاصه رفتم پیش دکترم چون واس تعیین جنسیت رفتم گفت فردا و پس فردا اقدام داشته باش. تورخدا داستان نسازید که مگه دختر چشه و اینا اتفاقا من عاشق دختر بچم شوهرم پسر میخواد منم میخوام تلاشمو کرده باشم💗حالا میخوام بدونم کسی پیشنهادی داره واس اینک شانس پسر دار شدنم یا اصلا باردار شدنم تو این ماه برع بالا؟؟؟ توروخدا اگه دارین بگین منتظرم

اصݩ مَݩ دردَم و طُ خَط بِه خَط دَرمونۍ!🔐♥️‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎

بزن نت قبل اقدام خیلی کاررونوشته انجام بده انشالله به سلامت

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راسی یه قرص به اسم فلوکونازول داده تو گوگل زدم نوشته برا عفونته ولی من عفونت ندارم یه چنجا دیدم نوشته برا قلیانی کردن رحمه واس شوهرمم دوتا مث امپول خوراکیه داده گفته تو آب قاطی کنه بخوره:)

یه کپسولم به اسم اکتی لایف برا شوهرم داده یه آمپولم نوشت خریدم زد 😶

اصݩ مَݩ دردَم و طُ خَط بِه خَط دَرمونۍ!🔐♥️‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎
بزن نت قبل اقدام خیلی کاررونوشته انجام بده انشالله به سلامت

مرسی گلم