2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو بگوووو 😞

عکس که واصحه🤧😂یه بار دیگه نوشته ها رو بخون..جنبه فان داره😂

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
من و داداشم 😑

من اون بچه مظلومم که همیشه کمتره بهش میرسید ومیرسه.بستنی هم که میخریدیم آبجیم ازروبسته ش دست میزد ببینه کدوم کوچیکتره اون بستنیو بده به من

اگه میشه یه صلوات مهمونم کنین...مرسی  راستی توی تاپیک های ختم ونذر یامذهبی تگم کنین.پیشاپیش ممنون والتماس دعا  
خو بگوووو 😞

این پیشیه خواب بوده شایدم هنوز خوابش نبرده بوده که داداشش داشته بادوست دخترش حرف میزده بهش گفته من خونوادمو بخاطرت آتیش میزنم اینم شنیده الان این قیافشه خواهرم

اگه میشه یه صلوات مهمونم کنین...مرسی  راستی توی تاپیک های ختم ونذر یامذهبی تگم کنین.پیشاپیش ممنون والتماس دعا  
من اون بچه مظلومم که همیشه کمتره بهش میرسید ومیرسه.بستنی هم که میخریدیم آبجیم ازروبسته ش دست میزد بب ...

آخییییی عزیزم 

منم داداشم تو خوراکی خوردن خیلی از من زرنگتره😂 

خب ببین همیشه خودت زودتر برو سر وقت خوراکیا ، خوبترشو برای خودت بردار 

واســـہ یـــہ ســامـــورایـــی ، همـــہ جــا ژاپـنـــہ 😎😐😅
آخییییی عزیزم  منم داداشم تو خوراکی خوردن خیلی از من زرنگتره😂  خب ببین همیشه خودت زودتر ...

روم نمیشه خب  

چطور اون روش میشه ؟! بیخیال اینحرفا عزیزم هر چند سر مسائل کوچیک ولی از حق خودت دفاع کن گلم 🎀

اره درستش همینه ولی دیگه دارم ازدواج میکنم ازهمون اول جوری رفتارمیکنم که اینجوری نشه