2777
2789
عنوان

بی بی چک

165 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من بی بی چک مذیکور زدم قسمت C خط کمرنگ افتاد و قسمت T هیچ خطی ایجاد نشد و بی بی چک که باز کردم اون قسمتی که بی ادبی ادرار با قطره چکان میریزیم قرمز بود؟ 

نظرتون؟ 

و اینکه چرا باید C کمرنگ باشه؟ 🤔🤔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خراب بوده بی بی چکه

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
واقعا؟ 

اره گلم

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤

یکی دیگه از یه داروخانه دیگه بخر بزن از موعدت گذشته؟؟؟؟

نه 4 روز تا موعدم مونده دوتا خریدم یکیش امروز زدم یکیش گذاشتم اگه عقب انداختم بزنم

علائم داری؟مال منم یه هفته قبل پریودم بی بی چکم مثبت شد

2790
2778
2791
2779
2792