2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 24 پست
علائم داری؟مال منم یه هفته قبل پریودم بی بی چکم مثبت شد

خواب آلوده، بی حوصله و بی اعصاب شدم حوصله هیچ کاری رو ندارم، تخمدان راستم تیر میکشه و کمر و پهلو هام داره از درد میترکه و حالت تهوع هم دارم گاهی اوقات

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

علائمش چیه؟

بدن با بدن فرق میکنه مال من سینه هام بزرگ و درد ناک شده بودن در حالی که هیچ وقت حتی نزدیک پری هم اینجور نبودن .بخاطر همین شک کردم و بی بی زدم و مثبت شد سریع یه هفته قبل موعد

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
خواب آلوده، بی حوصله و بی اعصاب شدم حوصله هیچ کاری رو ندارم، تخمدان راستم تیر میکشه و کمر و پهلو هام ...

علائم بارداری میتونه باشه عزیزم انشالله ک باردار باشی گلم

نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
بدن با بدن فرق میکنه مال من سینه هام بزرگ و درد ناک شده بودن در حالی که هیچ وقت حتی نزدیک پری هم این ...

حالا من همیشه قبل پریودام سینه درد دارم 

زود مثبت شده دوقلو بارداری عزیزدلم؟ 

حالا من همیشه قبل پریودام سینه درد دارم  زود مثبت شده دوقلو بارداری عزیزدلم؟

نه عزیزم یه دونه نی نی تو دلمه ولی خب اره سریع مثبت شد اولش خط دوم کمرنگ افتاد یدونه دیگه شب زدم اون کامل دوتاش پررنگ شد 

نه عزیزم یه دونه نی نی تو دلمه ولی خب اره سریع مثبت شد اولش خط دوم کمرنگ افتاد یدونه دیگه شب زدم اون ...

ای جونم 😍😍 انشاا... این مدت به سلامتی سپری کنی و فندوقت صحیح و سالم بیاد بغلت گلم

ای جونم 😍😍 انشاا... این مدت به سلامتی سپری کنی و فندوقت صحیح و سالم بیاد بغلت گلم

مرسی عزیزم همچنین شما هم صاحب نی نی بشی انشاالله 😍😍

2790
2778
2791
2779
2792