سلام دوستان من بی بی چک مذیکور زدم قسمت C خط کمرنگ افتاد و قسمت T هیچ خطی ایجاد نشد و بی بی چک که باز کردم اون قسمتی که بی ادبی ادرار با قطره چکان میریزیم قرمز بود؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بدن با بدن فرق میکنه مال من سینه هام بزرگ و درد ناک شده بودن در حالی که هیچ وقت حتی نزدیک پری هم اینجور نبودن .بخاطر همین شک کردم و بی بی زدم و مثبت شد سریع یه هفته قبل موعد
نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
نامه ای از خدا 😇نگران فردا نباش ،تو اولین بار است که بندگی میکنی❤اما من قرن هاست خدایی میکنم🌹❤من خوشبخت ترین زن دنیام ❤❤❤خوشبخت بودیم زمانی که خوشبختی مد نبود😎خاص ترین مرد دنیاA🧿🧿🧿🧿💍💍💍❤❤❤❤❤
حالا من همیشه قبل پریودام سینه درد دارم زود مثبت شده دوقلو بارداری عزیزدلم؟
نه عزیزم یه دونه نی نی تو دلمه ولی خب اره سریع مثبت شد اولش خط دوم کمرنگ افتاد یدونه دیگه شب زدم اون کامل دوتاش پررنگ شد
ای جونم 😍😍 انشاا... این مدت به سلامتی سپری کنی و فندوقت صحیح و سالم بیاد بغلت گلم
مرسی عزیزم همچنین شما هم صاحب نی نی بشی انشاالله 😍😍