2777
2789
عنوان

درمورد ژلیش

145 بازدید | 17 پست

اینکه میگن وضوی جبیره با ناخن کاشت و  ژلیش قبوله به نظرتون واقعا اینجوریه؟  یه بار ک با دختر خاله ام برای ترمیم ناخناش رفتم. ناخنکارش به من گفت ک ناخنات جون میده واسه ژلیش(لاکی که ثابت میمونه و حجم ناخنتونو تغییر نمیده فقط روی ناخنتون لاک میزنه) من مشکلم اینه که میترسم وضو و غسل با ژلیش و کاشت و....  قبول نباشه. ولی دختر خاله ام هم نماز میخونه میگه وضوی جبیره میگیره و باور داره که چون خدا خیلی بزرگتر از حد تصور ماست پس قبول میکنه. من خیلی دلم میخواد برم ژلیش بزنم ولی دودلم. کسی هست که روی ناخنش از اینجور حرکتا زده باشه و نماز هم بخونه؟ممنون میشم برام بنویسید نظراتتونو=)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول نی

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

بعضی مراجع میگن چون قبل هر نماز نمیشه ناحونو کند و بهش آسیب وارد میشه نماز قبوله بعضیام شرایطی واسه وضو میذارن. منکه هم کاشتم زیگزاگی ام نماز میخونم خدایا خودت مرتبش کن  من کاشت ناخن انجام می‌دادم نصف بیشتر مشتریام نماز خون و مذهبی بودن

من ژلیش کردم نماز هم میخونم و معتقدم قبوله کاشت هم داشتم بازم نماز میخوندم... از نظر من خدارو هرجور بپرسی قبوله 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
بیایین خودمون رو گول نزنیم  لطفا بیشتر تحقیق کنید به منم بگین بی زحمت

والا مراجع مختلف نظرشون روی کاشت اینه ک چون نمیشه قبل از وضو مانع رو از بین ببریم و به ناخن اسیب میرسه  پس مشکلی نداره و وضو باطل نیست. کامنتها هم بخونید اگه دوست داشتید.

والا مراجع مختلف نظرشون روی کاشت اینه ک چون نمیشه قبل از وضو مانع رو از بین ببریم و به ناخن اسیب میر ...

خودمم دوست دارم نمازم دلم اروم میگیره ولی به غسل فکر میکنم یه جوری میشم

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐