2777
2789
عنوان

دوس پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره

مشکلشو فهمیدم

وقتی پیش دوستاشه خیلی جوگیره عزیزم . منم یه دوست همینجوری ولی از نوع دخترش داشتم.این افراد زود جوگیر میشن

شایدم ب دستور دوستاش داره اینکارو میکنه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
خب چیکار کنم آخه من؟

بهتره وقتی برگشت ازش بپرسی دلیلشو ببینی چی میگه.حتی اگه کوچکترین چیزیم گفتت میتونه بهت کمک کنه

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
زیاد پیام‌نمیده اصلا مهم نیس من‌چیکار میکنم چیکار نمیکنم

اگر فقط اون تایمی که با دوستاشه پیام کمتر میده یا کمتر سراغتو میگیره خب طبیعیِ وقتشو داره با دوستاش میگذرونه نمیتونه گوشی دست بگیره اونقد, 

بالاخره هرکسی یه تایمی رو برای خودش میتونه وقت بگذرونه 

سخت نگیر

بهتره وقتی برگشت ازش بپرسی دلیلشو ببینی چی میگه.حتی اگه کوچکترین چیزیم گفتت میتونه بهت کمک کنه

وای اون دیگه انقد فک میکنه همشه مقصر منم اصلا دوس ندارم باهاش جرف بزنم