2777
2789
عنوان

دوس پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 38 پست

نمیدونم شما هم مثل منید یانه 

ولی من دوس دارم اگه کسی هست  و میاد تو زندگی من   وقتی با دوستاشه یادمنم باشه   من از بی توجهی به هردلیلی بدم میاد سر کردن با یه پسر  که  پیش کسی جوگیر میشه   و منو نادیده بگیره و وقتی  دوستاش نباشن یاد من بیفته  تحملش سخته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم بعضی وقتا با خودم میگم شاید من زیاد وابستشم

بالاخره 7 سال رابطه تایم زیادیه, قطعا تا الان شناخت کافی نسبت بهش پیدا کردی, اینکه علاقش واقعی یا نه 

پس ممکنه که مقداریش هم حساسیت و وابستگی خودت باشه عزیزم که روی رفتارش توی زمانی که در کنار تو نیست حساس میشی

این خواسته ی بزرگی نیست    تو حق داری بنظرمن  

آره ولی اون خیلی حق به جانب رفتار میکنه

بعد منم تحمل ندارم ازش دور بمونم ک باهاش حرف نزنم

بعد اینطوری همه چی بدتر میشه

انگار من همش دنبالشم

آره ولی اون خیلی حق به جانب رفتار میکنه بعد منم تحمل ندارم ازش دور بمونم ک باهاش حرف نزنم بعد اینط ...

اگه میخای به خودش بیاد    زیاد خودتو  ننداز جلو   وابسته نشون نده  هی زنگ نزن بهش  بزار اون نبودت احساس کنه  خودش سراغتو بگیره اون عادت کرده که تو زنگ بزنی بهش