2777
2789
عنوان

دوس پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 38 پست

نمیدونم شما هم مثل منید یانه 

ولی من دوس دارم اگه کسی هست  و میاد تو زندگی من   وقتی با دوستاشه یادمنم باشه   من از بی توجهی به هردلیلی بدم میاد سر کردن با یه پسر  که  پیش کسی جوگیر میشه   و منو نادیده بگیره و وقتی  دوستاش نباشن یاد من بیفته  تحملش سخته 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم بعضی وقتا با خودم میگم شاید من زیاد وابستشم

بالاخره 7 سال رابطه تایم زیادیه, قطعا تا الان شناخت کافی نسبت بهش پیدا کردی, اینکه علاقش واقعی یا نه 

پس ممکنه که مقداریش هم حساسیت و وابستگی خودت باشه عزیزم که روی رفتارش توی زمانی که در کنار تو نیست حساس میشی

این خواسته ی بزرگی نیست    تو حق داری بنظرمن  

آره ولی اون خیلی حق به جانب رفتار میکنه

بعد منم تحمل ندارم ازش دور بمونم ک باهاش حرف نزنم

بعد اینطوری همه چی بدتر میشه

انگار من همش دنبالشم

آره ولی اون خیلی حق به جانب رفتار میکنه بعد منم تحمل ندارم ازش دور بمونم ک باهاش حرف نزنم بعد اینط ...

اگه میخای به خودش بیاد    زیاد خودتو  ننداز جلو   وابسته نشون نده  هی زنگ نزن بهش  بزار اون نبودت احساس کنه  خودش سراغتو بگیره اون عادت کرده که تو زنگ بزنی بهش