2777
2789
نه تبریز میشینیم ولی ازعلایم خودم میدوم یا سردم یا بلغمی 

سوال کن ببین کجا طبیب سنتی خوب و کاربلد هست. اطرافیان حتما شنیدن. موهای من به خاطر سردی سرم ریزش داشت. 2 سال زیر نظر یه مرده بودم که اصطلاحا طبیب سنتی بود ولی نتونست تشخیص بده مشکلمو. پیش هر کسی نرو. 

سوال کن ببین کجا طبیب سنتی خوب و کاربلد هست. اطرافیان حتما شنیدن. موهای من به خاطر سردی سرم ریزش داش ...

اخه ابنجا من از کی بپرسم افسردگی اینام فک کنم از سوداس همش خواب الودم😕

همین که تا اخرش مال من باشی کافیه♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال کن ببین کجا طبیب سنتی خوب و کاربلد هست. اطرافیان حتما شنیدن. موهای من به خاطر سردی سرم ریزش داش ...

حتی ببنایم ضیف شده تو روشنایم نمی تونم بشینم رنگ پوستم گندومیه 

اخه ابنجا من از کی بپرسم افسردگی اینام فک کنم از سوداس همش خواب الودم😕

احتمالش زیاده. ریشه اکثر مشکلات از سردیه مزاجه. از قوم و خویش و دوست و همسایه بپرس. لازم نیست بگی برا چی میخوای بری. من اینجور مواقع به دوستم میگم برا فامیل میخوام. به فامیل میگم برا دوستم میخوام. 

احتمالش زیاده. ریشه اکثر مشکلات از سردیه مزاجه. از قوم و خویش و دوست و همسایه بپرس. لازم نیست بگی بر ...

والا انقد دکتر رفتم دیگه میترسم به شوهرم بگم بگه ازدکتر خلاص شدیم امدیم طب سنتی😓

عزیزم من تا همون حدی که بلد بودم گفتم. تشخیص مزاج کار هرکسی نیست. باید بری پیش طبیب سنتی. 

باشه ممنون که کمکم کردی🙏

والا انقد دکتر رفتم دیگه میترسم به شوهرم بگم بگه ازدکتر خلاص شدیم امدیم طب سنتی😓

متاسفانه روش زندگیه ما به اشتباه تغییر کرده. اول میریم سراغ طب شیمیایی که خودش به صراحت میگه هیچ قطعیتی نداره. بعد میایم سراغ طب سنتی. 

متاسفانه روش زندگیه ما به اشتباه تغییر کرده. اول میریم سراغ طب شیمیایی که خودش به صراحت میگه هیچ قطع ...

بله متاسفانه 🤕😕