2777
2789

مزاج ایموجیت یخ زده کلا😁

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یکم زیاد خرما و شیره انگورو اینجور چیزا بخورم آف در میارم از اونجا میدونم مزاجم گرمه 

از رابطتم میفهمی که گرمی یا سرد

⚡️‎به آينده ات وفادار باش ، نه به گذشته ات ⚡️ ️ 
منم یکم زیاد خرما و شیره انگورو اینجور چیزا بخورم آف در میارم از اونجا میدونم مزاجم گرمه  از ر ...

خوب از اون لحاظ که خوبم😁

همین که تا اخرش مال من باشی کافیه♥️
مثلم سرد چه جوریه🤔🤔

2 مدل سر داریم. سرد و تر و سرد و خشک.

سرد و تر چاقن. موهای نازک و کم پشت دارن. خواب زیاد و علاقه به خوردن شیرینی‌جات و گرمیجات دارن و اصلا با سرما میونه خوبی ندارن. بدترین نوع طبع همین سرد و تره که باعث انواع بیماری‌ها میشه. به قول قدیمیای ما حرارتی یه انار رطوبتی یه عطار. 

سرد و خشک لاغرن. موهای نازک و کم پشت دارن(البته بهتر از سرد و تر). خواب کم. علاقه به شیرینی جات و گرمی جات و با سرما میونه خوبی ندارن. خشکی طبع باعث یبوست میشه. 

اینا حالت های کلیه ولی یهو میبینی طرف سرد و تره ولی موهاش عالیه. اینجا اون شخص طبع سرش فرق می کنه. یا طرف گرمه ولی ریزش مو داره. اینجا مشکل از طبع سرد سره.

کلا همه آدما 4 تا طبع تو بدنشون دارن. بهترین حالت تعادله ولی اگه یکی از این 4 تا طبع غالب بشه توی شخص نمود بیرونی پیدا می کنه. 

2 مدل سر داریم. سرد و تر و سرد و خشک. سرد و تر چاقن. موهای نازک و کم پشت دارن. خواب زیاد و علاقه به ...

من فک کنم مزاجم سوداس برم طب سنتی میفهمه 

حاذق چیه من زیاد از این چیزا سردر نمیارم🤔

آدم بلدکار نه دکون دار... عطاریا فقط دکون دارن بلد نیستن. خیلی از اینایی هم که به اسم طبیب سنتی کار می کنن چیزی بارشون نیست. تشخیص مزاج کار هر کسی نیست. هم سوال و جواب داره هم معاینه و نبض گرفتن. خلاصه اول بپرس بعد برو پیششون. اگه تهران ساکنی هم صاف برو پیش خیراندیش. 

آدم بلدکار نه دکون دار... عطاریا فقط دکون دارن بلد نیستن. خیلی از اینایی هم که به اسم طبیب سنتی کار ...

نه تبریز میشینیم ولی ازعلایم خودم میدوم یا سردم یا بلغمی