2777
2789
عنوان

گند زدم🤐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 24 پست
چون مادرشوهرت بوده فقط بخند😂😂😂

واااای بیچاره😂😂😂حالا باهم خوبیم اگر بد بودیم داستان داشتیم😂😂😂

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
خخخ خوبه نگفته اره بیعقل بودم اومدم تورو برا پسرم گرفتم 😂

واااای😂😂😂

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بابا چیزی نگفتی که حواست نبوده دیگه مادرشوهرم به این چیزا ناراحت نمیشه 

😍❤

🤣🤣🤣🤣🤣عیب نداره بابا  منم چند وقت پیش یه عکس به استادم نشوک دادم گفت وای من چقد خنگم فک کر ...

واااااای خییییلی بده😂😂😂😂😂

پیشنهاد میدم یه چند وقت جلوش آفتابی نشی 😂😂🤭🤭🤭

😂😂😂😂😂😂میترسم ببینمش خندم بگیره😂😂😂

منم حرفاشو متوجه نمیشم همش تایید میکنم شاید تاحالا هزاربار اینجور شده باشه🤣

😂😂😂😂خیلی بده خدایی

چیزی نگفتی خو  😅😅

😂😂

😂😂😂😂😂😂میترسم ببینمش خندم بگیره😂😂😂

مطمئن باش همینطوری میشه 🤣🤣🤣🤣

خدایا آخه این انصافه ؟؟؟؟؟؟یکی سیب خورد اومدیم این دنیا حالا یکی خفاش خورده باید برگردیم اون دنیا😜 یه زمان میگفتن اگه دستتون رو کردید تو دماغتون برید دستتونو بشوریدالان میگن دستتونو بشورید بعد بکنید تو دماغتون 😂تو این مدت اینقدر دستامو شستم که جوونه زدن 🤦‍♀️توالت بودم.. بابام در زد منم سرفه کردم که بفهمه کسی تو توالته؛ درو از اونور قفل کرد الانم از زیر در داره گاز آمونیاک میده تو!!😱🤣😂😰😬🔷اونایی که ماسک فیلتردار زدن یه جورایی به آدم نگاه میکنن که انگار پشت مازاراتی نشستن😜😉🔷مادرم انقد با وایتکس خونه رو ضدعفونی کرده که هر نفسی که میکشم میکروبای بدنم سه بار میگن: یا قاضی الحاجات😜😜😜🤣🤣
مطمئن باش همینطوری میشه 🤣🤣🤣🤣

🤦‍♀️😂

واااای بیچاره😂😂😂حالا باهم خوبیم اگر بد بودیم داستان داشتیم😂😂😂

😂😂😂

اشکال نداره فدای سرت.

واسه همه پیش میاد. مهم اینه بعدش توضیح دادی. اگه ناراحتم شده باشه فکر میکنه به حرفت و اروم میشه😁😁😁

خداروشکر که باهم خوبید.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.