2777
2789
عنوان

گند زدم🤐😂

293 بازدید | 24 پست

واااای دیشب خونه مادرشوهرم بودم داشتیم حرف میزدیم بعد گفت( رفتم خرید برای فلانی هم وسیله خریدم گفته نمیخوام بگو عقل نداری میری براش وسیله میخری )

منم حواسم نبود فکر کردم میگه بیکار بودم رفتم براش وسیله خریدم به تایید حرفش گفتم همینو بگو🤐بعد یهو تازه بعد چندثانیه مغزم کار افتاد فهمیدم چه حرفی زدم🤐😂سریع جمع کردم گفتم واااای حواسم نبود فکر کردم منظورت چیز دیگس دور از جونت ولی یکم ناراحت شد🤦‍♀️

از دیشب همش یادم میاد هم اعصابم خورد میشه هم خندم میگیره😂😂

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂😂بی خیال بابا اشتباه پیش میاد 

خدایا آخه این انصافه ؟؟؟؟؟؟یکی سیب خورد اومدیم این دنیا حالا یکی خفاش خورده باید برگردیم اون دنیا😜 یه زمان میگفتن اگه دستتون رو کردید تو دماغتون برید دستتونو بشوریدالان میگن دستتونو بشورید بعد بکنید تو دماغتون 😂تو این مدت اینقدر دستامو شستم که جوونه زدن 🤦‍♀️توالت بودم.. بابام در زد منم سرفه کردم که بفهمه کسی تو توالته؛ درو از اونور قفل کرد الانم از زیر در داره گاز آمونیاک میده تو!!😱🤣😂😰😬🔷اونایی که ماسک فیلتردار زدن یه جورایی به آدم نگاه میکنن که انگار پشت مازاراتی نشستن😜😉🔷مادرم انقد با وایتکس خونه رو ضدعفونی کرده که هر نفسی که میکشم میکروبای بدنم سه بار میگن: یا قاضی الحاجات😜😜😜🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣عیب نداره بابا 

منم چند وقت پیش یه عکس به استادم نشوک دادم گفت وای من چقد خنگم فک کردن میگه اینا چقد خنگن گفتم اره خیلییی 😐 یه ساعت کل کلاس قهقهه میزد

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

پیشنهاد میدم یه چند وقت جلوش آفتابی نشی 😂😂🤭🤭🤭

خدایا آخه این انصافه ؟؟؟؟؟؟یکی سیب خورد اومدیم این دنیا حالا یکی خفاش خورده باید برگردیم اون دنیا😜 یه زمان میگفتن اگه دستتون رو کردید تو دماغتون برید دستتونو بشوریدالان میگن دستتونو بشورید بعد بکنید تو دماغتون 😂تو این مدت اینقدر دستامو شستم که جوونه زدن 🤦‍♀️توالت بودم.. بابام در زد منم سرفه کردم که بفهمه کسی تو توالته؛ درو از اونور قفل کرد الانم از زیر در داره گاز آمونیاک میده تو!!😱🤣😂😰😬🔷اونایی که ماسک فیلتردار زدن یه جورایی به آدم نگاه میکنن که انگار پشت مازاراتی نشستن😜😉🔷مادرم انقد با وایتکس خونه رو ضدعفونی کرده که هر نفسی که میکشم میکروبای بدنم سه بار میگن: یا قاضی الحاجات😜😜😜🤣🤣
😂😂😂 چیز بدی نگفتی بابا، الکی ناراحت شده😁

😂😂😂حالا فکر کن قیافش یه لحظه رفت تو هم بعد تازه فهمیدم چه گندی زدم خندم گرفته بود به زور جلو خودمو گرفتم

برا شوهرم تعریف کردم ترکیده بودیم از خنده 😂

از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
😂😂😂😂نابود کردی بدبخت رو

😂😂😂😂

😂😂😂😂بی خیال بابا اشتباه پیش میاد 

😂😂😂😂