2777
2789
عنوان

مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 49 پست
بنظرم از حرص خواهر شوهرت شوهرشو از راه بدر کن

این حرفا چیه!!!😳😳😳😳 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون‌ مزاحم میشه زشت نیست  حقشه ک تلکه اش کنی

اره فردا بیاد ابروی استاترو ببره پیش شوهرش که من برا زنت خرج کردم😐

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اون‌ مزاحم میشه زشت نیست  حقشه ک تلکه اش کنی

صحبت دو تا زندگیه آدم بخاطر پول که زندگیه خودش و دیگران رو فدا نمیکنه 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
سه تا شماره ازش بلاک کردم دوباره با شماره جدید مزاحم میشه میترسم به شوهرم بگم چون خیلی غیرتیه اگه بف ...

عزیزم با هزارتا شماره هم زنگ زد فقط بلاک کن اگر به شوهرت یا خانوادش بگی مطمئن باش میگن تقصیر تو بوده بخصوص اگر زودتر داماد اون خانواده هم شده باشه

سه تا شماره ازش بلاک کردم دوباره با شماره جدید مزاحم میشه میترسم به شوهرم بگم چون خیلی غیرتیه اگه بف ...

احتمالا میخواد امتحانت کنه بهانه بیاد دستش برای نابودی زندگیت کلا اگه توی واتسا یا تل هست پاک کن اکانت تو 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 

یه درصد فک کنید سرکاریه  ح ص نخورید بابا😆

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)