2777
2789

میخواد دهن دیگران رو ببنده هوای تو رو داره طفلی

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میخواد شما جواب ندی.چون الان خیلیا مشکل دارن،میخواد اگه دیر شد شما معذب نشی.

قدرشو بدون.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

چه مادر شوهر خوبی. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
میخواد شما جواب ندی.چون الان خیلیا مشکل دارن،میخواد اگه دیر شد شما معذب نشی. قدرشو بدون.

خیییلیییی رو شوهرم نفوذ داره هر رو بهش میگه بچه نیارین من بچه میخام خسته شدم از این وضع

خدایا کمکم‌ کن❤
چیش خوبه ب شوهرم میگه بچه نیارین

پس فقط در این مورد که دهن دیگران رو میبنده کارش خوبه. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

معلومه خب میخواد که دیگران بهت فشار نیارن زمانیکه دوست داری بچه بیاری

خودت فکر میکنی چرا مردم این سوال رو میپرسن؟ 

جوابش معلومه چون کرم دارن🙄

منم یه بار با مادر شوهرم جایی بودم یکی از فامیلاشون بچه کوچیک داشت به مادر شوهرم گفت این بچه ها پیرم کردن همون موقع برگشت گفت چرا عروست بچه نمیاره؟؟ 

اونم جواب داد بیاره که مثل تو پیر شه؟؟ 

یه بار تو زندگیش به نفع من حرف زد همون بود😂

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

دستتون توجيب اوناست? 

اگه نيست کلا برو رو مخ شوهرت بگو بايد فلانکلاس رو برم برم درس بخونم برم باشگاه برم.... کلي خرج براش بتراش هي غر بزن حوصله ام سر رفته،خودش مي چسبونتت به بچه،اصصصصلا مستقيم نگو بچه مي خوام