2777
2789
عنوان

گنبدی شدن روی کیک

2209 بازدید | 45 پست

سلام من داشتم درمورد علل گنبدی شدن روی کیک تو نی نی سایت سرچ میکردم به تاپیک یه بنده خدایی برخوردم که مال دوسال پیشه بازم همین مسئله رو مطرح کرده بود،یه دوستی نوشته بود که دیواره های قالبو چرب نکنید که کیک بتونه خودشو بکشه بالا و لیزنخوره.حالا یه سوال داشتم من قالبم گالوانیزه س و از این کمربندی نیس که باز میشن..اگه دیواره ها رو چرب نکنم کیک راحت جدا میشه از قالب؟نمیچسبه به دیواره ها؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توقالب گالوانیزه؟چرب نمیکنید قالبو اصلا؟

نه چرب نمیکنم، اتفاقا یه جا خوندم برا کیک اسنفنجی اصلا نباید دیواره چرب شه

فقط تهش یه کاغذ روغنی میذارم

همون موقع که از فر درمیارم دورشو با یه چاقو ازاد میکنم ، میذارم یکم سرد شه بعد درش میارم

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
نه چرب نمیکنم، اتفاقا یه جا خوندم برا کیک اسنفنجی اصلا نباید دیواره چرب شه فقط تهش یه کاغذ روغنی می ...

چه خوب،و گنبدی نمیشه کیکتون؟از فر گازی استفاده میکنید؟

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792