2777
2789
عنوان

گنبدی شدن روی کیک

2209 بازدید | 45 پست

سلام من داشتم درمورد علل گنبدی شدن روی کیک تو نی نی سایت سرچ میکردم به تاپیک یه بنده خدایی برخوردم که مال دوسال پیشه بازم همین مسئله رو مطرح کرده بود،یه دوستی نوشته بود که دیواره های قالبو چرب نکنید که کیک بتونه خودشو بکشه بالا و لیزنخوره.حالا یه سوال داشتم من قالبم گالوانیزه س و از این کمربندی نیس که باز میشن..اگه دیواره ها رو چرب نکنم کیک راحت جدا میشه از قالب؟نمیچسبه به دیواره ها؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توقالب گالوانیزه؟چرب نمیکنید قالبو اصلا؟

نه چرب نمیکنم، اتفاقا یه جا خوندم برا کیک اسنفنجی اصلا نباید دیواره چرب شه

فقط تهش یه کاغذ روغنی میذارم

همون موقع که از فر درمیارم دورشو با یه چاقو ازاد میکنم ، میذارم یکم سرد شه بعد درش میارم

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
نه چرب نمیکنم، اتفاقا یه جا خوندم برا کیک اسنفنجی اصلا نباید دیواره چرب شه فقط تهش یه کاغذ روغنی می ...

چه خوب،و گنبدی نمیشه کیکتون؟از فر گازی استفاده میکنید؟

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792