2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای خدا خیرت بده‌،منم تو فکر بودم تاپیک بزنم😓

مثلِ دردِ پریود میمونه؟

من ۶روز مونده به موعدم،هرازگاهی یه دردی مثل درد پریود در حد چندثانیه دارم

دیروزم ترشح داشتم....

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

عینه درد پریوده دیگه 

کلا اوایل بارداری همش می گی الان پریود شدم ولی هیچی نیست

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
ده تا دوازده روز بعد از تخمک گذاری

ببخشید یه سوال دارم. با اجازه اسی

من امروز روز ۲۰ سیکلمه.چند روزه تخندان هام تیر میکشن.یبار راست یبار چت، بعد زیر نافم تیر میکشه

در حد چند دقیقه جوری ک نمیتونم پامو بکشم یا دراز بکشم.

به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه

عینه درد پریوده دیگه  کلا اوایل بارداری همش می گی الان پریود شدم ولی هیچی نیست

خب یعنی شامل کمر درد و درد تخمدان هاست گلم؟ و اینکه چند روز قبل از موعد پیش میاد

عینه درد پریوده دیگه  کلا اوایل بارداری همش می گی الان پریود شدم ولی هیچی نیست

وایییی جدا؟😍😍😍

من دقیقا الان اینجوری هستم 

۹موعدمه‌،اما چون از دیروز درد دارم،تعجب کردم،همش فکر میکنم اتفاقا میخوام جلو بندازم😔

یعنی ممکنه باردار باشم؟

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
ببخشید یه سوال دارم. با اجازه اسی من امروز روز ۲۰ سیکلمه.چند روزه تخندان هام تیر میکشن.یبار راست یب ...

منم دقیق اینجوری بودم. ان شاء الله بارداری گلم

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘