2777
2789
ببخشید یه سوال دارم. با اجازه اسی من امروز روز ۲۰ سیکلمه.چند روزه تخندان هام تیر میکشن.یبار راست یب ...

سوزش ناف دلیلش نفخ هستش 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖
انشاا... جوابمون بدن 😁😅

برات صلوات میفرستم😘

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سیکلت چند روزست؟ منظمه؟

آره۲۸ روزه اس،حتی پارسال ک سقط کردم دکتر گفت شاید نامنظم بشه ولی باز ۲۸ روزه شد.الان دوماهه یبار ۳ روز عقب انداختم ک ذوق مرگ شدم گفتم حتما باردارم ک روز چهارم پریود شدم.ماه پیش هم ۲۷ روزه شدم.

این ماهم که فعلا ۲۰ روزه از اولین روز پری گذشته

آره۲۸ روزه اس،حتی پارسال ک سقط کردم دکتر گفت شاید نامنظم بشه ولی باز ۲۸ روزه شد.الان دوماهه یبار ۳ ر ...

چون سیکلت ۲۸ روزست اون علائمی که گفتی ممکنه درد لانه گزینی باشه,همه هم مثل هم یه درد رو تجربه نمیکنن، حسم میگه بارداری

انشالله دامنت خیلی زودتر از اونی که انتظارشو داری سبز بشه عزیزم

✨Do your best✨

من روز ۲۳ سیکلمه ولی هیچ علاعمی ندارم.مرتب یک روز در میان هم اقدام داشتم ۴.۵ ماهه متفرمین فولیک اسید ویتامین د مصرف میکنم ۳ ماه پیشم یه سقط داشتم کلی این ماه گرمیجات خوردم خدا کنه نتیجه بگیرم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز 000 میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم 000
چون سیکلت ۲۸ روزست اون علائمی که گفتی ممکنه درد لانه گزینی باشه,همه هم مثل هم یه درد رو تجربه نمیکنن ...

ان شاالله بحق بی بی زینب حست درست بگه😍😍

یکسال  اقدامم

زندگیم تحت تاثیر قرار گرفته.

ان شالله خدا به هممون رحم کنه

خب یعنی شامل کمر درد و درد تخمدان هاست گلم؟ و اینکه چند روز قبل از موعد پیش میاد

بله من ۳ روز قبله موعدم عینه همیشه داشتم و تا ۱۲ هفته باهام بود تقریبا 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟