یه دختر سه ساله دارم که خیلی شیطونه و اذیت میکنه....درسم دارم میخونم...شوهرم میگه بچه میخام...منم با این اوضاع درسام که اصلا نمیتونم ولش کنم ...بچمم که کوچیکه هنوز.......بیست و یک سالمه ....خیلی ناراحتم
💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
آروم بهش بگو اوضاع مناسب نیست فعلا... یه چیز دیگه...کمک کارت هست یا نه ؟
نه اصلا تو بچه داری و خونه داری کمک نمی کنه..... هنوز منو با بقیه مقایسه میکنه که فلانی هم سن توئه الان دوباره حامله س...یا مگه تو مثل فلانی نیستی بخاطر زندگیش درسشو ول کرده... توروخدا کمکم کنید