2777
2789
عنوان

شوهرم بچه میخاد من نمیخام

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا توروخدا راه حل بده

اول کودک همسرشدنت

دوم ترک تحصیل کردن 

سوم بچه اوردن تو سن خیلی کم

و چهارم رو دادن بیش درحد به ی ادم خودخواه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

آخه خودش بهم پیشنهاد داد که علاقه داری بیا ادامه بده‌...منم از خدا خواسته... فکر کن معدلم شده ۱۹/۵۵. ...

اره گفتی ولی بعضی مردا دلشون نمیخواد خانومشون بره دانشگاه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

اول کودک همسرشدنت دوم ترک تحصیل کردن  سوم بچه اوردن تو سن خیلی کم و چهارم رو دادن بیش درحد ب ...

با همش موافقم.... ولی کاریش نمیشه کرد... خانواده مون ابرو دارن...خیلی هم همدیگر و دوس داریم....تو شش سال دعوا نکردیم...اما الان اختلاف نظر پیدا کردیم..سر بچه دار شدن.. یعنی دوسال نمیتونه صبر کنه...بچمم که هنوز کوچیکه.. سه سالشه

اخی عزیزم کجایی هستین؟

دخترخاله منم 13 سالگی ازدواج کرد الان همسن منه 23 سالشه دو تا بچه داره تقریبا دگ مدرسه باید برن 

شوهرش خیلی محدودش میکنه سوپر مارکت سر کوچه ام نمیره سیکلم نگرفته کتکشم میزنه تازه خدارو شکر کن شوهرت ازادت گذاشته تا دیپلم بگیری عزیزم سعی کن باهاش راه بیای تا اونم با تو راه بیاد خب حامله شو بعد همینجوریم برو دانشگاه درستو بخون کاری نداره که الانم که با کرونا کلاسا مجازیه 

با همش موافقم.... ولی کاریش نمیشه کرد... خانواده مون ابرو دارن...خیلی هم همدیگر و دوس داریم....تو شش ...

ببرش پیش ی مشاور تا بتونه با زبون خودش باهاش حرف بزنه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

ببین اون زندگی دونفرست...قرارنیست اون تنهایی برای خودش تعیین تکلیف کنه توام حق و حقوقی داری ازش دفاع کن بزاربفهمه باید تو همه چیزباتومشورت کنه حداقل کمک حال هم نیست ادم بگه بچه اوردم کمک میکنه

اوه مگه میاد؟؟؟دیشب باز سر سفره دوباره گفت...سنم داره میره بالا...😭😭😭😭

راس میگه در حقیقت 

یکی از اشنها تو این سن دخترشو عروس کرد

چه کسی می داند که در پیله تنهایی خود تنهایی؟ /چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟ /پله ات را بگشا! تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی!!!! 

ولی مردا فک میکنن زنا ماشین جلو کشین 😐

چه کسی می داند که در پیله تنهایی خود تنهایی؟ /چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟ /پله ات را بگشا! تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی!!!!