2777
2789

الان ک همه میگن من تاپیک نخواهم زد ولی زدن😂

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چرا نمیخوان تاپیک بزنن؟ خبری شده تو سابت من بیخبرم؟😅

مثل ک گفتن دیگه تاپیک حذف نمیکنیم جز خانوادگی همه معترض شدن

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

برای همه میگم این طور نمیشه من خودم یک حسس ششمی خفنم ولی اینطططططططططططور نمیشه این پیشگوییه مسخره ای بیش نیست جالب اوناییکه قبلا حس ششمشونو مطرح کردند طرف شون بعد ی مدتی اومده گفته یا دروغ بود یا نظرهای متفاوتی را تجربه کردند از حس ششمیها

اتفاقا من الان میخواستم بزنم خو چیه سوال داریم دیگ😑حالا اگ کسی هست بهم بگ دلیل این بداخلاقی و بی اع ...

شاید فشار مالی یا کاریه ، شاید یه سرس انتطارات داره که براورده نمیشه ، همیشه بدترین چسز آخرین چیزی باشه که بهش فکر میکنی چون خودت اذیت میشی

شاید فشار مالی یا کاریه ، شاید یه سرس انتطارات داره که براورده نمیشه ، همیشه بدترین چسز آخرین چیزی ب ...

فشار مالی ک داره اما از اون نیست میدونم خیلی وقته ی جوری شده😣

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
مثل ک گفتن دیگه تاپیک حذف نمیکنیم جز خانوادگی همه معترض شدن

آهان خواستن کارشونو راحت کنن یه گزینه بزنن هرکی خواست تاپیکش و حذف کنه دیگه این مسخره بازیا چیه ده ساعت منت نی نی یار و بکشی که بیاد تاپیک حذف کنه ایا حذف کنه یا نکنه . 

فشار مالی ک داره اما از اون نیست میدونم خیلی وقته ی جوری شده😣

خب خودت فکر میکنی از چیه ؟ فشار مالی خیلی مرد و اذیت میکنه مخصوصا وقتی میبینه نمیتونه نیاز های شریک زندگیش رو برآورده کنه

برای همه میگم این طور نمیشه من خودم یک حسس ششمی خفنم ولی اینطططططططططططور نمیشه این پیشگوییه مسخره ا ...

من از چندین نفر پرسیدم در مورد بارداریم وجنسیت همشون گفتن تا یسال،دوتا شون گفتن پسر،یکی دختر،صحتشو دیگع نمیدونم

خب خودت فکر میکنی از چیه ؟ فشار مالی خیلی مرد و اذیت میکنه مخصوصا وقتی میبینه نمیتونه نیاز های شریک ...

ن ب خدا اصن از اون نیس اون فشار مالی نیست اصن چون مهر ماه همشو میدیم میشناسنش ی جوری شده ک قبلا نبود

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️
برای همه میگم این طور نمیشه من خودم یک حسس ششمی خفنم ولی اینطططططططططططور نمیشه این پیشگوییه مسخره ا ...

حست میگه تا آخر این هفته چی‌ برا من پیش میاد؟؟احساسی و شغلی و.......؟😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز