2777
2789
عنوان

کی مثل من از توالت فرنگی متنفره

| مشاهده متن کامل بحث + 2781 بازدید | 121 پست

من.مشکلی با دورش ندارم من بعدم میاد وقتی پی پی میکنی تالاپی میوفته تو اون ابه تا اخر کارت باید اونجا باشه تا سیفونو بزنی بره پایین ایییی حداقل ایرانی خشکه سریع شلنگ میگیری میره

میترسم هی بگم خدایاا شکرت خدا بزنه پس کلم بگه کم تیکه بنداز..😑

آقا یبار رفتیم هتل ایرانی نداشتن منم داشتم میریختم اخر سر مجبور شدم مثل ایرانی بشین رو فرنگی یه وضعی بودااااا.شوهرم میگفت انگار گنجشک نشته رو سیم برق🙄

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه عادت کنی دیگه توالت ایرانی سخت میشه 

به نظرم از ایرانی بهتره 

البته اگه فقط برای خودت باشه و مهمان ازش استفاده نکنه

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
خب بدنه همه میخوره بهش ؟؟ بعد دستشویم میرن اونجا ک ... 😁😁

همه کین !اولا که بیشتر خودت و شوهرتی دوما مهمون بیاد بعد رفتنشون صد عفونیش میکنی کلا حتی برای مصرف خودتونم باید هی ضد عفونی کنی بشوریش فقطبشینی که نیست

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
الهی .منم استانبول رفته بودم فقط فرنگی داشت اولش کلی دورشو دستمال میزدم.فقط بدیش این بود که شیر اب ن ...

منم بار اول هنین مشکل رو داشتم فکرمیکردم عین ایران یه شیر ابی باید باشه تو دستشویی هاشون،ولی نبود وخیلی عذاب کشیدم..ولی سری های بعد با خودم دستمال مرطوب میبردم و خیلی راحت بودم 

😍😍😍
خب بدنه همه میخوره بهش ؟؟ بعد دستشویم میرن اونجا ک ... 😁😁

اخه بدن شوهرمه خودم 

از فامیلا آشناها هم کسینمیاد فرنگی میرن ایرانی 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
نماز قبوله با توالت فرنگی ؟اخه فکرمیکنم بدنم نجس میشه ؟اینجوری نیی؟

وا...ازون‌حرفا بودا..ما که تو خونه مون توالت معمولی مال همسرمه..فرنگی مال من😂خداییش راحت تره یه مدت ازش استفاده کنی دیگه دلت نمیخواد رو معمولی بشینی

من از ایرانی متنفرم  یه کم خودتو اپدیت کن

دلت می یاد ایرانی به این باحالی 😂😂😂چیه فرنگی من دوبار مجبور بودم از استفاده کردم مث بچه ها لخت می شدم تازه بعدشم می رفتم حموم دوش می گرفتم  چندشم می شد 😂😂😂😂😷😷

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

آقا یبار رفتیم هتل ایرانی نداشتن منم داشتم میریختم اخر سر مجبور شدم مثل ایرانی بشین رو فرنگی یه وضعی ...

فقط چه جوری دوپایی جا شدی روش!😂چه جوری کارتو کردی

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
همه کین !اولا که بیشتر خودت و شوهرتی دوما مهمون بیاد بعد رفتنشون صد عفونیش میکنی کلا حتی برای مصرف خ ...

آره دیگه اصلا تمیزترم هست چون کف دستشویی هم خشک و تمیزه اکثرا..منکه راحت ترم

آقا یبار رفتیم هتل ایرانی نداشتن منم داشتم میریختم اخر سر مجبور شدم مثل ایرانی بشین رو فرنگی یه وضعی ...

😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆دهنت سرویس

🌹

وای خدا تصورشم خنده داره😁😁😁

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.