2777
2789
عنوان

حضرت رقیه س😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 105 پست
مادرم عزیزم 1000 تا

عزییزم‌من تاپیکام‌تموم‌شده امروز میشه شمام تاپیک بزنی بگی ۱۱۴ هزارتا صلوات داریم برای حضرت رقیه س؟ تعدادو بگن‌بچه ها، لبته اگه میتوونی فدات شممم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

محتاجم خواهری♥️♥️

عزییزم‌من تاپیکام‌تموم‌شده امروز میشه شمام تاپیک بزنی بگی ۱۱۴ هزارتا صلوات داریم برای حضرت رقیه س؟ تعدادو بگن‌بچه ها، لبته اگه میتوونی فدات شممم

500 تا به نیت حاجت دل 5 کاربر @الناخانووووووم     @پفسه     @sar_be_hava ...

ممنون عزیزم ❤️ الهی خیر ببینی ❤️ 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿

فدای بی بی رقیه🌹🌹🌹🌹500تا سهم من

خانوما التماس دعا دارم برای دختر 3ساله ام ❤️دعا کنید بحق 3ساله اباعبدالله، بزودی زود سلامتیشو بدست بیاره و شفا پیدا کنه ان شاء الله ❤️ 

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
عزییزم‌من تاپیکام‌تموم‌شده امروز میشه شمام تاپیک بزنی بگی ۱۱۴ هزارتا صلوات داریم برای حضرت رقیه س؟ ت ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4926218/پیرو-تاپیک-حضرت-رقیه-س

یه جوری زندگی کن،که خدا عاشقت بشه ...
500 تا به نیت حاجت دل 5 کاربر @الناخانووووووم     @پفسه     @sar_be_hava ...

قربون محبتت مهربووون❤❤❤❤😍🙏🌷🌸🌸

امیدوارم چند برابر اجر وخیرش برگرده بهت عزیزم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

قربون محبتت مهربووون❤❤❤❤😍🙏🌷🌸🌸 امیدوارم چند برابر اجر وخیرش برگرده بهت عزیزم

انشاالله انشاالله 💕 انشاالله انشاالله خدا دلت شاد کنه 🌷 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
100برای حاجت روا یی استارترو.   @rowshana     @kiiiiim     @نیلای_سم ...

سلام فدات بشم آبجی گلم که برای نیتم صلوات میفرستید ممنون

منم 14صلوات برای حاجت روایی شما میفرستم 

14تا برای خودم میفرستم

14تا برای دوستانم که اسمشون زیادند نمیشه یکی یکی اسمشو نوشت...

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆