2777
2789
عنوان

حضرت رقیه س😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 105 پست
فدای توبشم من ممنونم ازت مهربونم♥️ انشالله ک حاجت روابشی🙏

سلامت باشی . ان شاالله ان شاالله نفست حق حاجتت روا الهی 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم‌من تاپیکام تموم شد میتونی تاپیک بزنی بقیه این تعداد صلواتا بچه ها بردارن؟

سلام عزیزم به روی چشم . افتخاره ‌ . تاپیک بزنم بعد لینک اینجا رو بزارم . ؟ جونم فدای خانوم رقیه خاتون.

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
سلام عزیزم به روی چشم . افتخاره ‌ . تاپیک بزنم بعد لینک اینجا رو بزارم . ؟ جونم فدای خانوم رقیه خاتو ...

فدات بشم، نمبخواد همونجا بنویس نذر ۱۱۴ هزارتا صلوات داریم هدکی هرتعداد میخواد برداره من میام تعدادو میشمرمم

پس نزدیکیم گلم، خوشبختم عزیزم مهربونی از خودت  اسمت رفت تو لیست دوستام😍😍😍

سمانه من !!!!شما مشهدی هستید قربون قلب مهربانت بشم میری حرم سلام منو به آقا برسونید بگید ترا به حق جوادش همون جور که ضامن آهو شدید ضامن زندگی منم بشین 

فدات بشم، نمبخواد همونجا بنویس نذر ۱۱۴ هزارتا صلوات داریم هدکی هرتعداد میخواد برداره من میام تعدادو ...

چشم الان 

عزیزم‌من تاپیکام تموم شد میتونی تاپیک بزنی بقیه این تعداد صلواتا بچه ها بردارن؟

عزیزم به دوستم پفسه گفتم بزنه

من شرمنده، ببخشید

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
100 تا برای حاجت دلم 😢😢😢

عزییزم‌من تاپیکام‌تموم‌شده امروز میشه شمام تاپیک بزنی بگی ۱۱۴ هزارتا صلوات داریم برای حضرت رقیه س؟ تعدادو بگن‌بچه ها، لبته اگه میتوونی فدات شممم