2777
2789

با نامزدم عقد نبودیم

ده روز بود کلا باهاش تمام کرده  بودم دیدم تو واتس اپ  هی بلاک انبلاکم میکنه دیدم انبلاک کرده سه شنبه عصر عکس منو گذاشته استوری از لج من

زنگ زدم دیدم شهر دیگست پیش عمش و دوست دختر چند سالش

گفت شما ؟ نمیشناسمت

بعد گوشیو داد دختره که باهام دعوا کنه  خودشم کلی فحشم داد واسه اینکه رضایت دختره رو جلب کنه گفت نمیشناسمت مزاحم نشو

منم گر گرفتم ازش پول میخواستم   زنگ‌زدم ننش گفتم پولمو اماده کردین گفت به من ربطی نداره دختره خراب فلان فلان شده درصورتی که به کارت مادرش هم پول فرستاده بودم

منم بلند کردم رفتم در خونشون زنگ زدم ۱۱۰ گفتم احتمال درگیریه مامور فرستادن رفتیم در خونشونو زدیم مامانش خیلی پررروویی کردگفت پسرم نامزد داره قلبا اینو نمیخواد این دختره بی حیاست 

بعدم رفته زنگ زده به نامزد سابقم  که اسمشو اینجا میگم یابو خان

یابو خان هم ترسیده سریع بلیط هواپیما گرفته از تهران اومده

دیدم یهو دیروز اومده تو محلمون پیش همسایه ها درمورد ما پرسیده که مثلا منو بترسونه

بعدم هی پیام میده تهدید و فحش و چرت و پرت میگه

مشخصه ترسیده  چون از قبل هم سابقه درگیری داره

بهشم گفتم‌مامانتم شلاق میخوره  چون فحش داده بهم

دیگه دید بحث فایده نداره

گفت اگه جرات داری بیا سر قرار حضوری حرف بزنیم

اول گفتم باشه خبرت میکنم

بعد دوباره اس دادم گفتم نه امشب قرار دارم‌نمی تونم بیام

گفت هرطور مایلی

گفتم دیگه حنات پیشم‌رنگی نداره میخوای خرم کنی  دو روز بعد دوباره بی افتی به جونم من همون قانونی پیگیری میکنم

گفت نه من اصلا دیگه چشم دیدنتو ندارم خواستم مشکل حل شه بری رد کارت

خلاصه اون بار قبول نکردم اما دوروز بعد یعنی دیشب همو دیدیم

گفتم مشکل دوتا راه داره واسه حل شدن اول خودتو مادرت معذرت خواهی کنید از منو مادر م

دوم اینکه پولمو بدین بهم تا از شکایتم صرف نظر کنم 

الان ادامشم  میزارم 

خلاصه دوروز بعد که دیشب  بود دیدمش گفت من میخوامت دیگه نمیرم تهران .عمش هم مطلقه گفت منو شب  فرستاده خونه اون یکی عمم پسراورده خونه منم ساعت ۱۲ شب برگشتم دیدمش با پسر دوتاشونو زدم

دیگه نمیرم پیشش تهران  به بابامم گفتم رفته تهران عممو برا همیشه بیاره

دیگه کلا نمیرم‌تهران به اون دختره هم گفتم دیگه بهم زنگ نزنه

میخوام بچسبم به کار زودتر بهم برسیم

گفتم تو سر حرفات نیستی حرفاتوعوض میکنی

گفت‌نه واقعا منم گفتم باشه ببینیم

گفتم مامانت حرفای بدی یهم زد گفت اون عصبیه ولش کن

حالا از دیشب که اومدم خونه  نه درست بهم زنگ میزنه نه درست پیام میده باز بازیش گرفته

پیام‌دادم سین کرده جواب نداده بهش زنگ زدم‌میگم چی شده میگه حال و حوصله ندارم دور کارام‌بودم میگم مگه دیشب قول ندادی

گفت من اخلاقم اینجوریه زیاد حوصله زنگ و تماس ندارم

مامانمم از اینور میگه ولش کن این درست نمیشه این‌کسی نیست که تورو نگه داره فردا ما نباشیم هم بدتر اذیتت میکنه  فقط بخاطر شکایت ترسیده میخواد شکایتشو نکنی

والا نمیخوادت

فک کنم جریان عمشم دروغه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابامشخصه نمیخاتت

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

چقد ساده ای اخه

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

چقده نامزد داشدی🙁

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

ولش کن دیگه این کاملا معلوم  تمام

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
چیکار کنم 

بخدابهم بزن بره رد کارش