خیلی خسته ام دیگ دوماهو دو هفتمه..حالت تهوع بی حالی تنبلی خوابالودگی اصلا ی وضعی ک نگم واستون دیگ حالم از این شرایط داره بهم میخوره..ب بو حساس شده بودم الان خیلی شدید شده از همه بوها بدم میاد حالمو بهم میزنه..کی تموم میشه؟
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
من آرزومه ک علائم بارداریم شروع بشه😍 مبارکت باشه گلم
احتمالا تا پایان ۳ ماهگی باشه
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
همش با خودم میگم من دیگ ادم سابق نمیشم..قبلا هم تنبل بودم الان بداز بدتر شدم دیگ
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
من آرزومه ک علائم بارداریم شروع بشه😍 مبارکت باشه گلم احتمالا تا پایان ۳ ماهگی باشه
انشالله ک بارداری راحتی داشته باشی..منم قبل بارداری میگفتم خدایا بعم لطف کن همه سختیاشو ب جون میخرم..ولی واقعا اذیت شدم
کاش من حامله میشدم تا اخره نه ماهم این شرایطا رو تحمل میکردم😪
انشالله ک باردار میشی عزیزم نگواین حرفو خیلی سخته منم قبلا حرف تو رو میزدم انقدر اذیت شدم ک میگفتم نخواستم بچه خدایا
انشالله ک بارداری راحتی داشته باشی..منم قبل بارداری میگفتم خدایا بعم لطف کن همه سختیاشو ب جون میخرم. ...
خدا از زبونت بشنوه گلم اما من واقعا نمیدونم ... دلم میخواد باردار بشم ۲ روز ب موعدم مونده
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
انشالله ک باردار میشی عزیزم نگواین حرفو خیلی سخته منم قبلا حرف تو رو میزدم انقدر اذیت شدم ک میگفتم ن ...
ماهی پنج شیش تا بی بی میزنم و همش منفی این ماه هم امروز پریود شدم اصلا دبگه حوصله خودمم ندارم هر شب میرفتم روضه امشب نرفتم گفتم من چند شبه التماس امام حسین کردم ضمانتم کنه پیش خدا ولی کاری برام نکرد😔
خدا از زبونت بشنوه گلم اما من واقعا نمیدونم ... دلم میخواد باردار بشم ۲ روز ب موعدم مونده
انشالله کمیشی اگسنت کمه عجله نکن هروقت صلاحت باشه میشی..مطمئن باش من تو اوج ناامیدی خدا بهم لطف کرد
ماهی پنج شیش تا بی بی میزنم و همش منفی این ماه هم امروز پریود شدم اصلا دبگه حوصله خودمم ندارم هر شب ...
میشی حتما منم خیلی التماس کردم رفتم مشهد اونجاهم التماس همه امامارو کردم ولی نشد منم دلخور شدم ولی وقتی ک باورم نمیشد ک بشه شد فککنم تو تاپیکام هست قضیه باردار شدنم