2777
2789

من عفونت دارم هرساله میاد سراغم یه مدت درگیرم می‌کنه صدتا دکتر زنان رفتم گفتن چون بکارت داری نمی‌تونیم کاری کنیم فقط قرص بخور منم میخورم نتیجه ای ندارع

بهداشت خیلی خیلی زیاد رعایت میکنم اما نمیره اه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همیشه یه دبه سرکه باید تو انباری داشته باشم.از نون شب واجبتر شده برام تو این اوضاع دکتر نمیرم .یه کلوتریمازول موضعی هم دم دستی دارم

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
من همیشه یه دبه سرکه باید تو انباری داشته باشم.از نون شب واجبتر شده برام تو این اوضاع دکتر نمیرم .یه ...

عزیرم من باراوله اصلانمیدونم چرامن خیلی بهداشت رعایت می کنم 

روم ب دیوارشایدعلتش وازلینه⁦☹️⁩این علایم قارچیه یاباکتری تونت نوشته درمان نشه سرطان وناباروری و...

عزیرم من باراوله اصلانمیدونم چرامن خیلی بهداشت رعایت می کنم  روم ب دیوارشایدعلتش وازلینه⁦☹️⁩ای ...

اکر زرد هست باکتری هست و رفته مرحله پیشرفته حتما بذو دکتر 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
خب وقتی مجردی چجورعفونت کردی

عفونت ربطی ب مجردی نداره فلور نرمال واژن بهم میخوره

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
متاهل

این کاری که میگم میتونی انجام بدی برای عفونت. 

ترکیب یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری عسل، یک قاشق چایخوری زاج سفید. زاج رو باید بزاری روی حرارت ملایم تا پف کنه (نباید ذوب بشه) وقتی پف کرد میزاری خنک بشه و پودرش میکنی با روغن زیتون و عسل ترکیب میکنی. با استفاده از اپلیکاتور از طریق واژن تزریق میکنی به داخل رحم. سه شب پشت سر هم. تمام عفونت‌های داخل رحمو میکنه و به صورت تکه‌ای از رحم خارج میشه. البته درد هم خواهی داشت ، همینطور سوزش و خارش که طبیعیه، چون این عفونت‌ها به رحم چسبیده و جدا شدنش درد داره. برای تسکین درد و رفع خارش و سوزش هم میتونی از روغن بنفشه استفاده کنی. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

من قارچی بود دکتر میگفت البته خارش داشتم ترشحم زرد نشده بود.لباس زیزم میگفت حتما همیشه اتو کن.تو خونه دامن بپوش لباس زیر یه مدت نپوش.

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂