2789
عنوان

دختریاپسر

73 بازدید | 6 پست

خانوما یسوال دارم واقعن دختروپسرمگ فرق میکنن.....مگ مهم این نیست خدای فرزندسالم بهمون بده ک صالح باشه...چراوقتی ازسالم بودن بچمون مطمئن میشیم گیرمیدیم ب اینک دخترباشه یاپسر....ک اگ ناسالم بودخدای نکرده هیچی جزسلامتیش برامون مهم نبود.....گاهی واقعن اطرافیان حرفای بدی ب دل ادم میذارن اون خانواده ی شوهریک بعروسشون توبارداری بخاطردخترداشتنش کم محلی میکنن یاتیکه میندازن وباعث مشکلات روحیش میشن ازهیچی نمیترسن؟؟خدایی مگ دختروپسرفرق دارن ک انقدهمه واس پسردست وپامیشکنن وکساییک پسردارن وحلواحلوامیکنن.....همشون یروزمیرن دنبال زندگیشون..ولی خودمم خیلی وقته درگیرشم

هییییییچ فرقی نه از نظر هزینه داره نه چیز دیگ

خانواده همسر منم شدیدا پسر پرست هستن ولی خودمون دو تا عاشق دختریم

ولی به تحبار اونا برای بچه اول دنبال پسر بودنیم😔😔😔

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا اجبار یعنی اگه دختر شه چیکار میکنن

بی توجهی

یا با حرفاشون اذیتم میکنن

شایدم تیکه بندازن

بخصوص مادرشوهرم که توهین هم میکنه

از الان که عقدم شدیدا استرس دارم😔😔😔

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

من‌یه دختر دارم ان شاالله یه دختر دیگم تو راه دارم.اولاش منم خیلی حساس شده بودم.چون همه دلشون میخواست حالا ک یه دختر دارم یه پسر داشته باشم.اما واقعا واس خودم فرقی نمیکرد حنی قبل از اینکه بدونم نی نی دختره میگفتم دو تا دختر پشت هم‌خیلی بهتره.

منم سر این قضیه گاهی دلم میشکست و گریه میکردم.اما الان هر لحظه دارم لحظه شماری میکنم واس اومدنش.

واقعا مهم فقط اینه ک سالم و صالح باشن.

باید ب این فکر کرد ک خیلیا چشم ب راه و منتظرن ک خدا فقط یه بچه چ دختر چ‌پس چ زشت چ زیبا بهشون بده.ان شاالله خدا ب حق همین روزا دامن همه مادرای منتظرو سبز کنه و بچه های سالم‌و صالح بهشون‌بده

ن روزی ک توی سونو گفت بچه سالم انقد گریه کردم دکتر هی میگفت سالمه چرا گریه میکنی،اونجا واقعا گفتم چطور کسی دلش میاد دختر و پسر کنه البته کسایی که خیلییی تعصب دارن ک اگه مثلا دختر شد ناراحت میشن  نه کسایی که یه جنس دوست دارن این طبیعیه

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد