2777
2789
من رفتم تو سال ششم عقد😵🙄😣😬😐🤐

واقعن؟؟؟؟

خیلیییی بده واقعن انقد عقد موندن 

کاش ادم توانشو داشته باشه بعد ۱سال و نیم بره سر خونه زندگیش

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب الان اینجا سوال پیش میاد رابطه داریم تا رابطه منظورت کدومه دقیقا ؟😂😂

منم موندم واسه همین هنوز جوابشو ندادم😎😂😂😂

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
خودتو حامله کن سریع عروسی میگیره برات و میرین خونتون

اتفاقا به اینم فکر کردم من جهیزه ام مامانم میخره ولی خانواده شوهرم  پول ندارن 5تیکه  از جهاز بخرن میندازن گردن شوهرم همش باید قسط بدیم 😫کروناهم هست بدون عروسی باید برم

میشه یک صلوات مهمونم کنید به حاجتم برسم    
نمیترسین؟

منم کامله مگه چیه 😁ولی اگه مامانمو بابام بفهمن جرم میدن واینکه بعدش منو دخترشون حساب نمیکنن تا این حد حساسن😢

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
😳😳😳وایییییی حستو درک میکنم تازه من تو سال دومم دیگه واقعا خسته شدم چ برسه 6 سال. دختر دایی منم 10 ...

آره قرار بود بعد 2 سال بریم،باد و مه و خورشید و فلک دست ب کار شدن هر اتفاقی غیر منتظره ای بگی افتاد ک ما نریم سرخونه زندگیمون 

و همین جمعه پنج سالمون تموم شد و رفتیم تو سال شیشم عقد و بلاتکلیفی و حسرت

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 28 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز