2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عقدم رابطه كامل دارم ولي چون پيش هم نميخوابيم خيلي كمه ماهي دوبار مثلا از طرفي تشنه تر شديم از طرفي خيالم راحته مشكلي تو رابطه نداريم خخخخخ 

ولي يك سال شده عقديم خسته شديم منتظريم محرم تموم شه بدون عروسي بريم 

ولي دركل دوران عجيبيه گاهي خيييلي خوش ميگذره گاهي سخت به خاطر دوري 

كوري يعقوب يا رسوايي بانوي مصر ؟؟؟؟ اولي عشق است اما دومي تاوان عشق
منم کامله مگه چیه 😁ولی اگه مامانمو بابام بفهمن جرم میدن واینکه بعدش منو دخترشون حساب نمیکنن تا این ...

هیچی ولی ما که خودمون میترسیم از بارداریو اینا بعدشم

انقدرم تو دوران دوستی محرم نامحرمو اینارو رعایت میکردیم الان بعد یکسال عقد تازه داریم حس زنوشوهری پیدا میکنیم  

آره قرار بود بعد 2 سال بریم،باد و مه و خورشید و فلک دست ب کار شدن هر اتفاقی غیر منتظره ای بگی افتاد ...

وایییییی همه دنیا دست به دست هم دادن تا ما نریم سر زندگیمون ☹️باورت میشه تا الان 5 بار میخواستیم عروسی کنیم هی هر دفعه ی جوری شده نزاشتن 

خب عملیش کن

میترسم... آبرو ریزیه😓هنوز رابطه کامل هم نداریم😅الکی بگم حامله ام همشون هوول کنم رسید اخراش بگم سقط شده😅😅کلی کاراشو جلو میندازه 

میشه یک صلوات مهمونم کنید به حاجتم برسم    
آره قرار بود بعد 2 سال بریم،باد و مه و خورشید و فلک دست ب کار شدن هر اتفاقی غیر منتظره ای بگی افتاد ...

چند سالتونه؟؟

كوري يعقوب يا رسوايي بانوي مصر ؟؟؟؟ اولي عشق است اما دومي تاوان عشق
مامان باباي منم 😂😂  ولي از كجا ميخوان بفهمن بيخيال

مامان من میخواد منو ببره دکتر فعلا با کرونا میگم خطرناکه بریم🤕🤒

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
چند سالتونه؟؟

26

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔