2777
2789

دوران عقد و دوست نداشتم ادم بلاتکلیفه 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانوادم مخالف صد در صد بودن و تمام دوران عقدمو به دهنم زهر کردن پدرم همش سرم داد میزد و میترسیدم حتی برم پیش شوهرم باید با کلی ترس اجازه میگرفتم ..مدام تو سرم بد شوهرمو میگفت و میگفت میخواد پولامونو بالا بکشه..مخالف بود کلا دوستش نداشت..و من یک کلمه هم به شوهرم انتقال نمیدادم همیشه وقتی میرفتم پیشش با چشمای اشکی میرفتم ولی هنوز که هنوزه نزاشتم بفهمه چیا میگفتن...خداروشکر بعد از ازدواج فاصله گرفتم و روابطمون با پدرم بهتر شد ولی هنوز ادم حساب نمیکنه شوهرمو...اما رابطه خودم و شوهرم عالیه نسبت به عقد

الان عقدم... هر چی میگم ماشینتو بفروش خونمون درست کنیم بریم سر خونه زندگیمون گوش نمیده فردا میخوام بزنگم 1480 ببینم راه حلی بهم میدن..تا حالا همچین آدمی ندیدم هر چی میگم گوش نمیده همشم ولخرجی میکنه خسته شدم دوست دارم رنده اش کنم😖😖😤

میشه یک صلوات مهمونم کنید به حاجتم برسم    
مزخرفه تمومم نمیشه برم سر زندگیم😣

من رفتم تو سال ششم عقد😵🙄😣😬😐🤐

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
دوران عقد و دوست نداشتم ادم بلاتکلیفه 

دقیقننننن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
خودتو حامله کن سریع عروسی میگیره برات و میرین خونتون

😮😮😮😳😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792