2777
2789
عنوان

اونایی که دوبار بچه شیردادین

74 بازدید | 5 پست

سینه تون بعداز از شیر گرفتن دومی داغونتر شد؟من یبار دادم یکمی ترک خورده و شل شده حالا میخاستم بدونم یبار دیگه بدم بدتر ازین میشه؟

ن فرقی نکرد مث همون بار اولی ک از شیر گرفتمه

ایقد نزن بترکون دگ ،این بار دگ از بی خطی با شماره پدرشوهر اومدم ،رحم کن😐😐😐😐😐😐😐😐😐واسه ماسک زدن هم باید کمپین بزنیم و هشتگ راه بندازیم؟بزنید اون عنو که نمیرید خبر مرگتون

فکنم بدتر بشه سوال منم هست برای همین من تصمیم گرفتم شیر خشک بدم تازه مایع توش اب میشه و حالت چروکیده میشه فکنم😥😥

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من کرمانشاهم و شیرخشک یارانه ای میخرم اگر کسی بود به این شماره پیام بده 09026843231

. البته از استارتر معذرت میخوام که پیامم بی ربط بود چون مادرم نگران بچمم . بازم ببخشید 

فکنم بدتر بشه سوال منم هست برای همین من تصمیم گرفتم شیر خشک بدم تازه مایع توش اب میشه و حالت چروکیده ...

مال منم همون حالت شده...ولی بدترازینم که هست میشه...میترسم منم ولی اطرافیان نمیذارن شیر خشک بدم...واای وای وای مادرشوعر میره توگوش شوهرم میخونه نمیذاره

مال منم همون حالت شده...ولی بدترازینم که هست میشه...میترسم منم ولی اطرافیان نمیذارن شیر خشک بدم...وا ...

وای به اون چه بابا 😠😠

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن