2777
2789
عنوان

انواع کوکو،کتلت،شامی و ...

| مشاهده متن کامل بحث + 14113 بازدید | 175 پست
خدایا آغوشت را امشب به من میدهی؟
برای گفتن!چیزی ندارم... اما برای شنیدن حرفهای تو گوش بسیار...میشود من بغض کنم تو بگویی: مگر خدایت نباشد که تو اینگونه بغض کنی ....میشود من بگویم خدایا ؟ تو بگویی: جان دلم....
کوکو کدو سبز مواد لازم برای یک نفر : ۱ ـ کدو سبز متوسط ۱ عدد ۲ ـ تخم مرغ ۱ عدد ۳ ـ پیاز کوچک ۱ عدد ۴ ـ نمک و زدچوبه و فلفل به میزان لازم ۵ـ روغن حیوانی یا روغن مخصوص سرخ نصف قاشق چایخوری ۶ـ آرد یک قاشق چایخوری طرز تهیه : کدو سبز و پیاز را با رنده درشت رنده کنید تا آب نیندازد . بعد با بقیه مواد مخلوط کرده و خوب هم بزنید و در ماهی تابه روغن ریخته و مایه کوکو را در کف ماهی تابه پهن کنید درب ماهی تابه را ببندید تا کوکو پف کند و مغز پخت شود .یک طرف کوکو که سرخ شد طرف دیگر را نیزسرخ کنید. در مورد ارزش غذایی کدو سبز بیشتر بدانید کدو از نظر علم گیاه شناسی یک میوه ی تابستانی است اما از نظر پخت و پز به عنوان یک سبزی در نظر گرفته می شود که خیلی هم ارزش تغذیه ای زیادی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است. کدو یک سبزی استوانه ای شکل شبیه خیار می باشد که دارای طعم تند و تیز و شیرینی با هم است. این گیاه به رنگ های سبز و زرد در دسترس می باشد. بیایید با هم به خواص این سبزی سالم و مفید، نظری بیندازیم: 1- غنی از مواد مغذی کدو سبز از نظر تغذیه ای دارای ارزش زیادی است و به عنوان یک منبع خوب ویتامین C، ویتامین A (به دلیل داشتن سطوح بالای کاروتنوئیدها مانند بتاکاروتن)، منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فولات، فسفر و ریبوفلاوین شناخته می شود. کدو سبز همچنین یکی از بهترین منابع غذایی منگنز نیز می باشد. این گیاه مقدار قابل توجهی از ویتامین B1 و B6 مورد نیاز بدن را نیز تأمین می کند. از دیگر مواد مغذی موجود در کدو سبز می توان به پروتئین، روی، کلسیم، آهن، نیاسین، تریپتوفان، ویتامین K و... اشاره کرد از دیگر مواد مغذی موجود در کدو سبز می توان به پروتئین، روی، کلسیم، آهن، نیاسین، تریپتوفان، ویتامین K و... اشاره کرد. ۲ـکاهش علایم بیماری این باور وجود دارد که کدو سبز آسم را درمان می کند؛ زیرا حاوی ویتامین C بالایی می باشد. دریافت منظم این سبزی موجب کاهش سطوح بالای هموسیستئین خون می شود؛ حتما می دانید که سطوح بالای هموسیستئین منجر به حمله قلبی و سکته مغزی می شود. مقدار بالای ویتامین C و لوتئین موجود در کدو سبز به چشم های شما کمک می کند تا بهتر ببینید و سلامت آن ها را بهتر حفظ نمایید. فولات، پتاسیم و ویتامین A با هم در جهت حفظ و بهبود سلامت عمومی مشارکت می کنند. تحقیقات اخیر نشان داده است که عصاره ی کدو سبز به تخفیف علایم بزرگی خوش خیم پروستات کمک می کند؛ همان طور که می دانید بزرگی خوش خیم پروستات منجر به مشکلاتی در عملکرد دستگاه ادراری و جنسی می شود؛ فیتونوترینت های موجود در کدو سبز عامل این تسکین هستند. مس موجود در این سبزی به کاهش علایم دردناک آرتریت روماتوئید کمک می کند. ادامه مطلب را در تبیان بخوانید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوکو کدو سبز مواد لازم: کدو :1عدد متوسط پیازچه:10-12 عدد تخم مرغ:1 عدد نمک و فلفل به مقدار لازم کدو را با رنده درشت رنده میکنیم اب کدو را به کمک یک دستمال نخی کاملا میگیریم اگر این کار را نکنید کوکوها موقع سرخ کردن از هم باز میشوند بعد پیازچه ها را با چاقو ریز خرد میکنیم و با کدوها مخلوط میکنیم تخم مرغ را اضافه میکنیم نمک و فلفل قرمز و سیاه میزنیم و با قاشق مقداری از مواد را برداشته و در روغن سرخ میکنیم و بعد در صافی میگزاریم تا روغن اضافه کوکوها گرفته شود این کوکو بسیار لذیذ و خوشمزه است قول میدم از طعمش لذت می برید
کوکو کدو سبز کوکوها در حالت سرد هم خوشمزه و لذیذ هستند. کوکوی کدو نیز از این امر مستثنا نیست. این کوکو را به روش‌های مختلفی درست می‌کنند که رایج‌ترین آنها 2 روش زیر است: روش اول: مواد لازم: - 3 عدد کدوی متوسط - 4 عدد تخم‌مرغ - یک قاشق سوپ‌خوری آرد سفید - 2 قاشق سوپ‌خوری شکر - نوک قاشق چای‌خوری زعفران ساییده شده - نوک قاشق چای‌خوری دارچین - نمک به مقدار لازم - مقداری روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: کدوها را شسته و پس از پوست کندن، با رنده درشت رنده کنید. کدوهای رنده شده را در کاسه بلوری بزرگی بریزید و همه مواد شامل تخم‌مرغ، آرد، شکر، نمک، زعفران و دارچین را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. در تابه گردی با اندازه متوسط، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید و بگذارید داغ شود؛ سپس مواد را داخل تابه بریزید و شعله اجاق گاز را برای مدت یک دقیقه زیاد کرده و سپس کم کنید، در ظرف را بگذارید تا کدو پخته شده و کوکو به اصطلاح خودش را بگیرد. پس از اینکه یک طرف کوکو سرخ شد، آن را مانند کوکوی سبزی برش بزنید و هر تکه را برگردانید و طرف دیگر را هم در روغن سرخ کنید. نکته 1: شما می‌توانید به جای آنکه شکر را در مواد کوکو بریزید، آن را از مواد داخل کوکو حذف کرده ولی با کمی آب مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا کمی قوام بیاید، سپس بعد از آماده شدن کوکو، این شربت را روی کوکو بریزید و سرو کنید. نکته 2: برای خوشرنگ شدن این کوکو علاوه بر زعفران، از رب گوجه فرنگی هم می‌توانید استفاده کنید. نکته 3: این غذا را به جای روی گاز در داخل فر نیز می‌توان پخت. نکته 4: وجود آرد در مواد لازم این روش پخت، باعث می‌شود آب اضافی کدوی رنده شده جذب شده و از شل شدن کوکو جلوگیری شود. روش دوم: مواد لازم: - کدو 4 عدد متوسط - تخم مرغ 4 عدد - پیاز 2 عدد متوسط - پودر زعفران یک قاشق چای‌خوری - شکر یک قاشق سوپ‌خوری - روغن برای سرخ کردن - نمک و فلفل به میزان کافی طرز تهیه: ابتدا پیاز را به صورت درشت رنده کرده و سپس داخل روغن سرخ کنید. در این فاصله زمانی پوست کدوها را هم بگیرید و آنها را هم به وسیله رنده درشت رنده کرده و به پیاز داغ اضافه کنید تا در اثر حرارت، آب حاصل از کدوها تبخیر شده و کدوها سرخ شوند. سپس زعفران را به همراه شکر و کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و بعد مایه کوکو را از روی شعله اجاق گاز بردارید و کناری بگذارید تا کمی سرد شود زیرا اگر تخم‌مرغ را در این حالت به مایه داغ اضافه کنید به سرعت بسته شده و حالت پخته و تکه‌تکه پیدا می‌کند. حالا در کاسه بلوری بزرگی تخم‌مرغ‌ها را بزنید و بعد از اینکه مایه سرد شد، به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا مایه‌ای یکدست حاصل شود. حالا در تابه‌ای نسوز مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق بگذارید تا داغ شود. سپس مایه کوکو را داخل روغن داغ شده بریزید و بگذارید بپزد و مانند روش قبلی پس از سرخ شدن، یک طرف، آن را برگردانید.
کتلت هویج این پیش غذا در عین مفید بودن مواد اولیه آن، می تواند سفره های شما را زیباتر کند، چون در مواد آن هویج به کار رفته بهتر است به همین شکل تهیه کنید تا ظاهر متناسبی داشته باشد. مواد لازم: گوشت چرخ کرده / 250 گرم مغز نان سفید خرد شده / 1 پیمانه شیر / یک پیمانه سیب زمینی متوسط / 1 عدد هویج متوسط / 2 عدد سبزیجات معطر خشک / 2 قاشق غذاخوری پیاز متوسط / 2 عدد پنیر پیتزا ( ورقه ای یا رنده شده ) / 150 گرم تخم مرغ / 2 عدد نمک و فلفل / به میزان لازم زردچوبه و دارچین / از هر کدام 1 قاشق چایخوری زعفران / به مقدار لازم کلم بروکلی / یک بوته ( برای تزئین و دورچین ) روغن سرخ کردنی / به میزان لازم طرز تهیه: مغز نان سفید را در یک فنجان شیر خیس کنید. سیب زمینی و هویج را با مقداری کمی آب و نمک بپزید، بهتر است آب را کم بریزید تا هم زمان با پختن سیب زمینی ها آب آن نیز تمام شود. کلم بروکلی را بخار پز کنید و بهترین راه برای پختن بروکلی این است که: از ابتدا خرد شود و بعد در آب و نمکی که درحال جوش است ریخته شود، و بعد از 3-4 دقیقه آبکش شده و توسط آب سرد شوک حراراتی ببیند ( داخل صافی ریخته و آب سرد روی آن باز کنید ) بعد از پختن سیب زمینی و هویج - سیب زمینی را رنده کنید و هویج ها را از قسمت طول به 4 قسمت تقسیم کنید. پیاز را نیز پوست گرفته و رنده ریز کنید. در یک ظرف، گوشت چرخ شده، سیب زمینی، نان خیس خورده، پیاز رنده شده، سبزجات معطر، نمک و فلفل، دارچین و زردچوبه را مخلوط کنید و در انتها تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. گوشت را مطابق شکل به صورت مثلثی باز کنید. و یک تکه پنیر و برشهای هویج را در وسط آن قرار دهید. سپس به آرامی یک طرف مایه گوشتی را تا کنید و به شکل هویج در آورید. کلم بروکلی را که قبلاً بخارپز کرده اید، تکه تکه از بوته اصلی جداکنید و انتهای بوته های کوچک را با برش دادن کمی تیز کنید و در انتهای کتلت ها فرو کنید. مقدار کمی روغن کف ماهی تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود و سپس کتلت های آماده را درون آن بچینید، و بعد از اینکه یک روی آن سرخ شد، جابجا کنید تا اطراف آن کاملا سرخ و طلایی شود. کتلت های آماده را در ظرفی بچینید و با سس گوجه فرنگی سرو کنید. نکته: می توانید به جای سرخ کردن، کتلت ها را شکل داده و آماده کنید و سپس داخل سینی فر بچینید و با برس کمی روی آنها مخلوطی از زرده تخم مرغ و زعفران و پودر سوخاری ( برای غلیظ کردن ) بمالید و سپس در فری که از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملاً سرخ و طلایی شود. در صورتی که کتلت ها را در فر تهیه می کنید، میتوانید کلم بروکلی را از همان ابتدا به صورت خام در انتهای کتلت ها فرو کنید تا وقتی کتلت ها در فر سرخ میشود، کلم نیز پخته شود. شکل سرخ شده: ابتدا با دست شکل دهید و در روغن داغ سرخ کنید. دستور اختصاصی مامی سایت
کتلت آلمانی ( frikadellen ) این کتلت(frikadellen) یکی از غذاهای محبوب آلمانی است و بسیار بین خودشان طرفدار دارد. معمولا با نان باگت و سیب زمینی سرو میشود. آپلود عکس مواد لازم: گوشت چرخ کرده / 500 گرم باگت / حدود 10 سانت ( منظور از طول یه باگت هست، حتما باگت باید بیات باشه، مثلا روز قبل خریده شده باشه ) خردل / 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل / به میزان لازم تخم مرغ / 1 عدد پیاز / 1 عدد بزرگ ( ریز خرد شده ) پودر پاپریکا / 1 قاشق چایخوری سیر / 1 حبه ( در صورت تمایل ) طرز تهیه: ابتدا باگت را با 1 لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. ( اینقدر باید آب بریزید که روی باگتها رو بگیره ) بعد با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیلی سفت و خشک شود. پیاز و سیر را با 1 قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود. ( میتونید خام هم بریزید ) باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد. به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید. حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید. میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید. دستور اختصاصی مامی سایت ارائه دهنده: منصوره خدایاری توضیح در مورد سیب زمینی دورچین این غذا: این سیب زمینی سرخ شده آلمانی bratkartoffeln است و کنار غذاهای گوشتی سرو میشود. ( پودر مخصوصی برای مزه دار کردن آن که مخلوطی از ادویه هاست استفاده میکنند، اما بدون پودر مخصوص هم میتوان آن را تهیه کرد ) مواد لازم: سیب زمینی / 800 گرم روغن / 4 قاشق غذاخوری فلفل سیاه / مقداری پیاز بزرگ / 1 عدد جعفری خرد شده / 2 قاشق غذاخوری ( در صورت تمایل ) ادویه شامل: زیره سبز، جوز هندی، پودر سیر طرز تهیه: سیب زمینی را حدود 10 تا 15 دقیقه با پوست بپزید. ( نباید سیب زمینی له شود ) (وقتی چاقو رو توی سیب زمینی میزنید، بیاریدش بالا نباید از چاقو لیز بخوره، یعنی زیاد پخته نباشه، اگر هم راحت چاقو تو سیب زمینی نرفت یعنی هنوز نپخته ) بعد از نیم پز شدن، پوست سیب زمینی ها را بگیری و به صورت حلقه هایی به قطر نیم سانت برش بزنید و بگذارید سرد شود. پیاز را برش بزنید و در تابه با نیمی از روغن تفت دهید. پیاز نباید سرخ و طلایی رنگ شود!! سپس سیب زمینی را اضافه کرده و تفت دهید. پیاز این دورچین نباید بسوزد. تا حدی هر دو را با هم تفت دهقد که سیب زمینی ها طلایی شود. در اواسط کار نمک و ادویه ها و فلفل را اضافه کرده و سرو نمایید.
برای گفتن!چیزی ندارم... اما برای شنیدن حرفهای تو گوش بسیار...میشود من بغض کنم تو بگویی: مگر خدایت نباشد که تو اینگونه بغض کنی ....میشود من بگویم خدایا ؟ تو بگویی: جان دلم....
کتلت مرغ ﻪﻴﻟﻭﺍ سینه مرغ آبپز شده ................. یک عدد متوسط سیب زمینی .......................... 3 عدد پیاز .................................... یک عدد تخم مرغ ................................یک عدد آرد سوخاری ...........................مقداری نمک و فلفل و زردچوبه .............مقداری روغن سرخ کردنی .................. مقداری ابتدا سینه مرغ را با مقدار ی آب پیاز کوچک و نمک و فلفل و زردچوبه آبپز کنید. همچنین سیب زمینی را نیز جدا گانه آبپز کنید. همه مواد را در خرد کن ریخته، خرد(له) کنید. به آن یک عدد تخم مرغ و 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه کنید آن را با دست ورز دهید.سپس با دست آن را شکل دهید. در ظرفی روغن مخصوص سرخ کردنی ریخته شعله را کم کنید و وقتی روغن کاملا داغ شد کتلت ها را در آن بچینید. یک سمت آن که سرخ شد آن را برگردانده تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود. می توانید آنرا به صورت ساندویچی سرو کنید.
رولت مرغ ین رولت با استفاده از گوشت مرغ تهیه شده و میتواند گزینه مناسبی برای پذیرایی از میهمانان افطار باشد. این غذا با اقتباس از رولت مرغ مجله هنر آشپزی شماره 45 تهیه شده است. آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس مواد لازم: سینه ی مرغ پیاز کوچک برنج پخته هویج قلمی پخته فلفل دلمه ای جعفری خرد شده نمک، فلفل و ادویه پودر نان پودر سوخاری روغن سرخ کردنی طرز تهیه: یک تکه سینه مرغ را بی استخوان کرده و در غذاساز ریخته و به خوبی میکس کنید. پیاز را رنده کرده، آب آن را گرفته و به گوشت مرغ اضافه میکنیم. 4 تا 5 قاشق برنج پخته، نمک، فلفل، پودر زنجبیل، پودر سیر و کمی سماق به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. ( برای میکس گوشت و پیاز میتوانید از چرخ گوشت هم استفاده کنید ) بعد از در آوردن از دستگاه، باز کمی گوشت را با بقیه مواد ورز دهید تا چسبندگی لازم را پیدا کند. سپس گلوله هایی از مایه آماده شده درست کنید. ( این مقدار مواد 7 تا گلوله به من داد ) بعد اولین گلوله را روی یک کیسه فریزر و با کمک آن باز کنید. ( یه لایه کیسه رو کشیدم روی گلوله و یه لایه زیرش و از پشت لایه ی رویی صافش کردم ) سپس کمی جعفری روی آن پاشیده و یک برش باریک از فلفل دلمه ای و یک برش باریک از هویج پخته با نمک را بریده و در یک طرف گوشت بگذارید و با کمک همان کیسه گوشت را رول کرده و دو سر آن را ببندید. بقیه گوشت را به همین ترتیب آماده کنید. رولهای آماده را در مخلوط پودر نان و آرد سوخاری و ادویه بغلطانید و سپس با حرارت ملایم داخل روغن سرخ کنید تا کاملاً مغز پخت شده و روی آن سرخ شود. این رولها را میتوانید از روز قبل و یا از صبح آماده کرده و در یک ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کنید و نیم ساعت قبل از سرو سرخ کرده و میل نمایید. برای سس این رولت ها میتوانید یک قاشق غذاخوری رب را داخل روغن سرخ کرده و سپس پوره گوجه فرنگی و استاک مرغ اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد و غلیظ شود و همراه غذا سرو نمایید.
کوکوی گوشت و بادمجان مواد لازم: بادمجان متوسط / 2 عدد سیب زمینی متوسط / 2 عدد گوشت چرخ کرده / 200 گرم فلفل دلمه ای کوچک / 1 عدد پیاز / 1 عدد تخم مرغ / 2 عدد آرد سوخاری / 2 قاشق غذاخوری زردچوبه / 1/2 قاشق چایخوری نمک و فلفل / به میزان لازم روغن سرخ کردنی / به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی خام را پوست گرفته، بشویید و سپس با رنده متوسط رنده کنید. پیاز را نیز با رنده ریز رنده نمایید. اکنون پیاز و سیب زمینی رنده شده را خوب فشار دهید تا آب آن گرفته شود. ( اگر آب سیب زمینی خام رنده شده را نگیرید، کوکوی شما در آخر طعم خوبی نخواهد داشت و بوی خامی سیب زمینی میدهد ) فلفل دلمه ای را نیز رنده کنید و به همراه گوشت چرخ کرده به سیب زمینی و پیاز بیافزایید. برای جلوگیری از سیاه شدن بادمجان، آن را در آخرین مرحله رنده کرده و به مایه کوکو اضافه کنید. تخم مرغ، نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط کرده و به مایه بیافزایید. در آخر پودر سوخاری را نیز به مایه کوکو اضافه کنید. درون تابه ای مقدار کمی روغن سرخ کردنی بریزد و روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود، به محض داغ شدن از روی حرارت بردارید، مایه کوکو را درون تابه ریخته و روی آن را صاف کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید. به مدت یک دقیقه کنار اجاق بمانید و حرارت زیر تابه را زیاد کنید، بعد از یک دقیقه حرارت را کمی پایین بیاورید و صبر کنید تا یک روی کوکو سرخ شود، سپس کوکو را با کمک کفگیر چهار قسمت کرده و هر قسمت را جداگانه برگردانید و اجازه دهید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
2790
2778
2791
2779
2792