رولت مرغ مواد لازم برای تهیه رولت مرغ: سینه مرغ.....................................1 عدد نخود فرنگی................................. 5 قاشق غذاخوری هویج.......................................... .2 عدد متوسط زرده تخم مرغ...............................1 عدد چیپس خلالی.................................1 بسته نمک ، فلفل و زردچوبه...................به میزان لازم طرز تهیه: اول از همه نخود فرنگی رو با یه مقدار آب با شعله ملایم بپزین. هویج رو نگینی خرد کنین و اونم با یه مقدار آب بپزین. حالا تو این فاصله استخون و غضروف مرغ رو جدا و گوشت صاف رو چرخ کنین و بریزین تو یه ظرف ( اگه چرخ گوشت ندارین میتونین مثل من از مولینکس استفاده کنین ) و بعد نخود فرنگی و هویج پخته شده ، زرده تخم مرغ ، نمک ، فلفل و زردچوبه رو اضافه کنین و خوب مواد و با هم مخلوط کنین. حالا دستتونو کمی خیس کنین تا این مواد به دستتون نچسبه و بعد رولش کنین. چیپس خلالی رو تویه ظرف صاف و مسطح بریزین و رولت مرغ رو توش بغلتونین. کف ظرفی رو که میخواین بذارین تو فر با روغن کمی چرب کنین ورولت و بذارین توش. رولت مرغ رو با حرارت 225 درجه و به مدت نیم ساعت بذارین تو فر. بعد از اینکه رولت مرغ کاملا مغز پخت شد به سلیقه خودتون تزئین و با خانواده محترم این غذای خوشمزه رو نوش جان بفرمایین
[رولت تن ماهی] مواد لازم کنسرو ماهی تن ۴۰۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد پنیر پیتزای رنده شده ۱۰۰ گرم آرد نان ۵۰ گرم سرکه ۱ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده مقداری تخم مرغ آبپز (سفت شده) ۲ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه کنسرو ماهی تن را که از روغن جدا شده است، داخل ظرفی می ریزیم، سپس باچنگال کمی خرد کرده و تخم مرغ، پنیر رنده شده، آرد نان، سرکه، جعفری خرد شده، نمک و فلفل را با یکدیگر خوب مخلوط می کنیم تا به صورت خمیر در آید. سپس خمیر را روی ورقه آلومینیومی ( فویل ) پهن می کنیم و تخم مرغ های آب پز سفت را درون آن می گذاریم و به صورت رُل می پیچیم. بعد دو سر کاغذ را پیچیده و محکم می کنیم. پس از آن درون تنظیف می پیچیم و رولت را درون ظرف آبی که در حال جوش است به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم . بعد از این مدت شعله را خاموش کرده و صبر می کنیم فویل درون آب سرد شود. اکنون داخل ظرفی را برگ کاهو گذاشته و رولت را برش می زنیم و داخل ظرف می گذاریم. سپس با لیمو و خیار شور تزیین می کنیم
رولت ژامبون مواد لازم: ژامبون مرغ: نیم کیلو نان کرپ*: 4عدد خیارشور: نیم کیلو تخم مرغ پخته سفت: 3عدد سیب زمینی آب پز شده: 6عدد نخود سبز: 200گرم سس ماینز: 2/1 و1لیوان نمک و فلفل: به میزان لازم سرکه: کمی طرز تهیه: سیب زمینی و تخم مرغ را ریز کرده خیار شور را خرد کرده و با نخود سبزبه مواد قبلی اضافه می کنیم. سس ماینز و نمک وفلفل و سرکه را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می نماییم. نان های کرپ رابه شکل مستطیل آماده می کنیم روی نان را کمی سس ماینز مالیده از ژامبون های مرغ سطح نان را می پوشانیم مواد را به صورت نازک مواد راروی سطح ژامبون مالیده و آهسته نان را لوله می کنیم و برای 3 ساعت آن را در یخچال می گذاریم و پس ازسرد شدن رولت را برش می زنیم. *طرز تهیه نان کرپ: مواد لازم: تخم مرغ: 5عدد آرد: 8 قاشق سوپ خوری( یک پیمانه پر) شیر:1 پیمانه روغن زیتون یا روغن آب کرده یا کره: 4 تا 5 قاشق سوپخوری نمک وفلفل: به مقدار لازم طرز تهیه: روغن و شیر و تخم مرغ و آرد و نمک را مخلوط کرده هم می زنیم تا کاملا صاف شود در صورتیکه آرد گلوله گلوله شده بود خمیر را از صافی رد کرده تابه ای را روی آتش داغ می کنیم ویک قاشق مربا خوری روغن می ریزیم تا حدی که تابه فقط چرب شود کمی از مایه را بقدری که سطح تابه را بپوشاند و زیاد ضخیم نباشد داخل تابه ریخته و حررارت را ملایم می کنیم تا مایه بسته شود و دور آن کمی برشته شود و سپس آن را در سینی که آرد پاشیده شده بر می گردانیم منبع : بانو
ژاکت میت فلفل ترکی 6 عدد گوشت چرخ کرده 600 گرم پیاز رنده ریز 32 عدد متوسط نان تست 4 ورق شیر کمی جعفری ریز شده 4 قاشق غذا خوری پنیر پارمیزان 100 گرم قارچ 150 گرم نمک و فلفل به مقدار نیاز. زده تخم مرغ 1 عدد ............................ شیر را روی نانها بریزید و بگذراید تا نرم شود.سپس پیاز را به گوشت اضافه کنید نمک و فلفل بزنید و خوب مخولط کنید در اخر شیر اضافه نانها را بادست بگیرد و نانهای نرم را به مواد گشوتی اضافه کنید و باز ورز بدهید تا خوب چسبندگی پیدا کند... قارچ را ریز خورد کنید با پنیر و زرده تخم مرغ و جعفری مخلوط کنید . سر فلفلها را طوری ببرید که از بدنه جدا نشود...مواد داخل (شاید چند دانه فقط تخم فلفل باشد ) بیرون اودره .. و بعد از مواد پنیر داخل فلفل ها را پر میکنیم...مقداری از گوشت را توی ذست باز میکنیم و فلفل را وسط گوشت میگذرایم و بعد دور فلفها رو با گوشت پر میکنیم..فقط دم فلفل بیرون بمونه .مثل توت بشه. میتونیم برای صاف کردن فلفلها از سفیده تخم مرغ استفاده کنیم. بعد ار اتمام کار میتونم توی ارد سوخاری بغلطانیم... در بشقابی گذاشته ه و 1 ساعت توی یخچال قرار میدهیم.. سپس در روغن سرخ میکنیم..با حرارت متوسط این کار را میکنم تا مغز فلفلها (قارچ ها بپزد ) یا 45 دقیقه در فر گرم با درجه 175 قرار میدهیم....توی فریها بسیار دلچسب تر بود من اول کمی توی روغن تفت دادم و بعد در داخل فر برای نیم ساعت گذاشتم.. هر چقدر فلفلها کوچک تر باشند این غذا زیبا تر میشود.
رولت سبزیجات مواد لازم برای 6- 4 نفر: کره *ی پاستوریزه 60 گرم تره فرنگی 1تکه متوسط سیر 2 حبه آرد سفید گندم یک سوم پیمانه*(40گرم) شیر پاستوریزه 1پیمانه (150گرم) تخم *مرغ 4 عدد پنیر پارمزان رنده شده 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم مواد لازم برای داخل رولت: پنیر پارمزان رنده شده 100 گرم کنسرو ذرت 150 گرم(1پیمانه) پیازچه *ی خرد شده یک سوم پیمانه پنیرخامه *ای پاستوریزه 50 گرم طرز تهیه : - سینی یا ظرف مخصوص فر به ابعاد 30× 25 سانتی *متر را چرب کرده یا داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن را چرب کنید. - سیر و تره فرنگی را ریز خرد کنید و همراه با 30 گرم کره به مدت 5- 4 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا تره فرنگی نرم شود. - سپس بقیه *ی کره را ذوب کنید. آرد را به آن اضافه نمایید و با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود. - به مخلوط کره و آرد، شیر را کم کم اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط یک دستی به دست آید و غلیظ شود. - زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را جدا کنید. - سپس زرده* ی تخم* مرغ، مخلوط تره *فرنگی و سیر، نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کنید. مواد را به یک ظرف بزرگ انتقال دهید. - سفیده *ی تخم *مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس سفیده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط کنید. - فر را از قبل با حرارت 400 درجه* ی سانتی* گراد گرم کنید. - مواد آماده شده را در سینی بریزید و سطح آن را صاف کنید. - حال رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه *ی وسط فر به مدت 15- 12 دقیقه حرارت دهید تا پف کند و سطح آن طلایی شود. - 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده را به *طور یکنواخت روی کاغذ روغنی پخش کنید و رولت را روی کاغذ برگردانید (اگر برای کف رولت از کاغذ روغنی استفاده کرده*اید کاغذ را جدا کنید). - مخلوط پیازچه ی خرد شده، ذرت و پنیر خامه ای و پنیر پارمزان را روی رولت بریزید و رولت را محکم بپیچید و گرم سرو نمایید. پیشنهاد: به جای پنیر پارمزان می* توانید از پنیر فتا استفاده کنید.
داوود باشا به روایت سرآشپز طیبه داوود باشا Dawood Basha اصالتا یه غذای ترکی بوده . الان ما داوود باشای عربی رو درست می کنیم . گوشت چرخ کرده 1 کیلو پیاز رنده شده 1 عدد ادویه دارچین نمک فلفل پیاز خورد شده 2/1 1 کیلو پودر نعناع خشک 1 ق چ رب انار 2 ق غ آب 1 لیوان پیاز خرد شده رو تفت میدیم . میتونید از ترکیب روغن و کره استفاده کنید (من چون تنبلیم میشد ...پیازها رو توی بلندر خرد کردم) پیاز رنده شده و ادویه ها رو مخلوط میکنیم. (من باز همه رو توی بلندر ریختم) گوشت رو بهش اضافه میکنیم و میکس میکنیم. با کمک یه دونه ملن بالر ... کوفته قلقلی درست میکنیم. این طوری همه یک اندازه خواهند بود. پیازها رو مرتب هم میزنیم تا زمانی که کمی طلایی بشن. کوفته ها رو توی پیاز ها میریزیم. و تفتش میدیم تا طلایی شه. نعناع خشک رو اضافه میکنیم. رب انار رو توی آب مخلوط کرده و به کوفته ها اضافه میکنیم. با حرارت بسیار کم اجازه میدیم تا جا بیافته (تقریبا نیم ساعت) داوود باشا رو معمولا با رشته پلو سرو میکنن. به نظر من طعم داوود باشا کمی به فسنجون نزدیکه
خدایا آغوشت را امشب به من میدهی؟ برای گفتن!چیزی ندارم... اما برای شنیدن حرفهای تو گوش بسیار...میشود من بغض کنم تو بگویی: مگر خدایت نباشد که تو اینگونه بغض کنی ....میشود من بگویم خدایا ؟ تو بگویی: جان دلم....