2821
2789
عنوان

در مجردی...

339 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها 

من مجردم (پسرم) خیلی کار ها میاد تو ذهنم که می خوام انجام بدم ولی میترسم بعدا اگه ازدواج کردم مشکل بوجود بیاره مثل تتو زدن

درضمن من دوست ندارم ازدواج کنم ولی از هرکی میپرسم میگه همه همینو میگن ولی بالاخره ازدواج می کنن

همه همینو میگن ولی بالاخره ازدواج میکنن  

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رو ی برگه بنویس تتو زدن بعدا پشیمون میشی بدنت هم دفتر خاطرات نیست کع

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن

کاری که عشقت میکشه بکن بعدا کسی بخواد باهات ازدواج کنه باید اونطوری که هستی بخوادتت نه بخاطر تتو نداشتن یا فلان

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز

چن سالته؟ پسرا یه فازس ور میدارن میگن طندنمیگیریم بعد یه مدت یادشون میره اقتضای سنه

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

من خودم نامزد دارم(دخترم)اما فعلا مجرد به حساب میام اون خونه مجردیشه من خونه بابام‌اما درکل تتو زدن که اگر خوشت بیاد بزنی مشکلی نداره مگر اینکه یه دختر مذهبی گیرت بیاد بدش بیاد  

سعی کن سالم و نرمال زندگی کنی.کارایی نکنی که بعد ها دودش تو چشمت بره اول تا اخر ازدواج هم میکنی.تتو زدن هم از نظر من مشکل نداری.زدی ام باید بگردی یه دختری پیدا کنی که باهاش مشکل نداشته باشه تفکراتش مثل تو باشه اما در نهایت سعی کن درست زندگی کنی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز