2821
2789
عنوان

در مجردی...

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 23 پست

با اون جمله ک "همه همینو میگن "بشدت موافقم 

پسرا تا قبل ۲۸ سالگی جو الکی برشون می داره میگن ازدواج چیه زن گرفتن فلان بعد ۲۸ میوفتن دنبال زن .. نمونه اش شوهر من 😏

اوایل دوستی اعتقادی ب ازدواج نداش اصلا 

مطمئنم  همه چی ی روزی همونی میشه ک تو میخوای😌sh&s

بستگی داره زنت تا چه اندازه دوستت داشته باشه

مثلا من خودم از تتو متنفرم چندشم میشه اگه خواستگارمم تتو داشته باشه قبولش نمیکنم.

اما بازیگر مورد علاقم سرتاپاش تتوعه و من عاشق تتوهاشم چون خودشو دوس دارم

زنتم اگه دوستت داشته باشه این چیزا براش مهم نیست

همه چیز برمیگرده به اینکه اولویت چندم یه فرد باشه آدم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😐😐😐 جدا نگرانی ازدواج کنی طرف از تتو خوشش نیاد؟؟ طرف از قیافت ایراد بگیره چی اونو میخوای بکوبی از ...

👍👌🌹

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن

شما اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع:مهندُی آرزو ها و مهندسی فکر رو گوش کن.

کمکت میکنه ان شاءالله 

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست. 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز