2777
2789
عنوان

ناباروری

255 بازدید | 22 پست

من چند بار انتقال منفی داشتم ولی دکترم گفته فعلا انتقال نده و طبیعی اقدام کنم چیا بخورم که فولیکولم رشد کنه تنبلی تخمدان دارم دکتر برام لتروزول و کلومیفن نوشته چیزای سرد هم میخام نخورم چه چیزا پیشنهاد میدید که تخمکام رشد کنن 

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم توروخداجوابمبده شماکدوم مرکزانتقال دادین؟دکترتون کی بوده منم میخام آی وی اف کنم اماهزینش بالاهست ومیترسم انتقالام منفی بشه لطفاراهنمایم کنیم

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
کجا انتقال دادی و چرا منفی میشن شوهرت ضعیفه؟

نمیدونم چرا منفی همه چیم بررسی کردیم بازم منفی نه شوهرم اوتقدرا ضعیف نیس واس میکرو خوبه واسه طبیعی ام ی مقدار تحرکش کمه فقط

سلام عزیزم توروخداجوابمبده شماکدوم مرکزانتقال دادین؟دکترتون کی بوده منم میخام آی وی اف کنم اماهزینش ...

اگه خواستی درخواست دوستی بده

سوالات جواب بدم

برای باردار شدن سوالی داشتین اگه بتونم کمکتون میکنم
ازمایش ژنتیک دادی؟ جنین ها سالم هستن؟ باید ازمایش های خود ایمنی بدی وقتی با ای وی اف نشده، دکترت گ ...

بله جنینام حتی پنج روزه هم میشن چون خوبن

بله چرا که ای وی اف هر بار احتمالش۳۰درصده و میگن با تکرار جواب میده.بخاطر شرایط کرونا نمیخاستم انتقال بدم و دکترم بهم گفت با دارو طبیعی اقدام کن چون احتمال طبیعی وجود داره

سلام عزیزم توروخداجوابمبده شماکدوم مرکزانتقال دادین؟دکترتون کی بوده منم میخام آی وی اف کنم اماهزینش ...

خیلیا شانس میارن بار اول میگیره من اصفهانم مرکز ناباروری اصفهان من خودم پنج بار منفی شدم اونجا ۳تا جنین دیگه داره نشه میرم نصر تهران بار اخر تو اتاق انتقال۵بانفر بودیم ی نفر فقط مثبت شد چون هنوز از اصفهان نتیجه ندیدم پیشنهاد نمبکنم بهت