2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 22 پست
خیلیا شانس میارن بار اول میگیره من اصفهانم مرکز ناباروری اصفهان من خودم پنج بار منفی شدم اونجا ۳تا ج ...

مرسی عزیرم ببخشیدشمامنظورتون مرکزناباروری مشتاق هست؟دکترتون دکترنصرهست دکترمحمدحسین نصراصفهانی من خیلی تعریفشونوشنیدم

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیا شانس میارن بار اول میگیره من اصفهانم مرکز ناباروری اصفهان من خودم پنج بار منفی شدم اونجا ۳تا ج ...

لطفاتوروخداجوابموبده بنظرت بهشتی بهترنیست براانتقال وآی وی اف یااینکه مشتاق خوبه؟  من زیادنمیشناسم میشه راهنمایم کنی لطفامن میخام پیش دکترمحمدحسین نصراصعهانی که پیش دکترکلانترواحمدی تومرکزمشتاق هست برم امامیترسم توروخداراهنمایم کن

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
مرسی عزیرم ببخشیدشمامنظورتون مرکزناباروری مشتاق هست؟دکترتون دکترنصرهست دکترمحمدحسین نصراصفهانی من خی ...

بله همونجا ولی دکتر نصر اونجا رو نمیگم دکتر نصر اونجا جنین شناسه من دکتر رضا نصر رو میگم تهران مرکز مام هست

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
لطفاتوروخداجوابموبده بنظرت بهشتی بهترنیست براانتقال وآی وی اف یااینکه مشتاق خوبه؟  من زیادنمیشن ...

اون مرکز مشتاقه ببین بهشتی تجهیزاتش کمتر از مشتاقه و ارزونتره منکه تو مشتاق ۵بار منفی شدم

هرجور دوست داری برادرزاده من5سال رفت تهران جواب نگرفت، رفت یزد الان پسرش 10ماهه است

شوهرم میگم تاحالا خدا نخاسته به مرکز نیست خیلیا تو مرکز اصفهان که من بودم بار اول مثبت شدن 

شوهرم میگم تاحالا خدا نخاسته به مرکز نیست خیلیا تو مرکز اصفهان که من بودم بار اول مثبت شدن 

ببخشیدمیشه برام درخواست دوستی بفرستیدمن بلدنیستم تاحالابرای کسی نفرستادم میخام سوالاموازتون بپرسم درموردآی وی اف لطفاخواهش میکنم