2777
2789
عنوان

رژیم شیردهی

424 بازدید | 25 پست

چه رژیمی مناسب برای لاغری تو شیردهیه؟؟؟و اینکه برای اینکه بچه رفلاکس نگیره تا چندماهگیش نباید لبنیات بخورم؟؟؟الان سه ماه و نیمشه

یه رژیم دیدم رژیم شیرموز....میخوام  ببینم هنوز نمیتونم لبنیات بخورم؟

از من میشنوی از لیمومی رژیم شیردهی بگیر

میتونی اول بری تو پیجش و نظرات رو هم بخونی

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خسته شدم.میخوام وزن کم کنم.دیگه تحمل این وضعو ندارم

الان قدم 160...وزنم 78...کلا وزن بارداریم مونده.تکون نخورده

میخوام بشم63...

قبلا57بودم...خیلی کم بود از نظر من و خانواده..خیلی لاغر دوس ندارم.اما 63خوبه

تا بچه کاملا غذا خور نشده رژیم نگیر

من دخترامو تا۲سال شیر میدادم.بعد از یکسالگی که در روز چند بار بهشون غذا میدادم خودم رژیممو شروع کردم. البته زیر نظر دکتر تغذیه که شیرم کم نشه. وزنم ماهی ۳تا ۴کیلو کم میکردم 

تا سه ماه کافیه بازم بادکترش مشورت کن رژیمی بگیر که شیرت کم نشه چون الان مهمترین چیز تغذیه ک ...

ببین حتی راضی شدم که نهایتا شیرم کم شد،روزی یک یا دوبار کمکی شیرخشک بدم...از ماه ششم هم که به غذا میفته....

خسته شدم.میخوام وزن کم کنم.دیگه تحمل این وضعو ندارم الان قدم 160...وزنم 78...کلا وزن بارداریم مونده ...

موقع بارداری چندکیلو بودی قبل زایمان؟

منم ۵۵بودم شدم ۷۴

الانم دخترم نه ماهشه شدم۵۹

دوکیلو ام کم کنم خوبه

من دوسه هفته اس قندمصنوعی خیلی خیلی کم میخورم

برنج هم کم میخورم

ادرس پیجش دقیق چیه

Limoo.me

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

وااای منم شیر میدم اصلا اعصابم بخاطر هیکلم‌ داغونه😓۵ماهشه بچم کی لاغر میشممم😢😢😢

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕
2790
2778
2791
2779
2792