2821
2789
عنوان

رژیم شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 25 پست
ببین حتی راضی شدم که نهایتا شیرم کم شد،روزی یک یا دوبار کمکی شیرخشک بدم...از ماه ششم هم که به غذا می ...

عه نه این اشتباهو نکن

میدونی درحق بچت بی انصافیه عزیزم

تا یکسال مهمترین تغذیه بچه شیر مادره

منم مث تو بدم میومد از اضافه وزنم اما خب بچم مهمتر بود که الان موقع شکل گرفتن بنیه اش هس

نمیخوام تو اینده ضعیف باشه بدنش

شماهم تازه زایمان کردی بعد شش ماه خیلیا کم میشه وزنشون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من بعد زایمان 15 کیلو کم کردم. اصن توی شیر دهی وزنت میاد پایین خودبخود. 

من تا 4 ماهگی اصلن لبنیات و حبوبات و فست بود  نخوردم . غدا فقط سوپ و آبگوشت و غذای ابپز.  اینارو بخوری وزنت کم میشه.

الان پسرم 6 ماهشه لبنیات میخورم دیگه مشکل نداره. ستختیش تا همون 4 ماهگیه.دیگه راحت میشی.

دلیلی برای استرس وجود نداره   
الان چطوری وزن کم کردید؟؟؟

کار خاصی نکردم وزن الانم رو نمیدونم .وزن فعلی ک زدم مال ی ماه و خورده ای پیشه😓خیلییی زیاد شد وزنم تو بارداری

شما چقدر اضافه کردی؟

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕
مطمئنی؟اخه موقع زایمان حداقل پنج کیلو کم میشه من هفت تا هشت کیلوبعد زایمانم‌کم شد بقیشم تو این مدت

خب کم شد اما تو هفته اول برگشت....اما 4کیلو نیم کم شد....بعدش برگشت...الان دوتاش رفته..شده78