2777
2789
عنوان

جنون انی

1511 بازدید | 28 پست

امشب چند بار فکر کردم برم سمت بالکن خودمو پرت کنم پایین.کلا از خودکشی بدم میاد ولی انقدر که عصبی بودم هی به سرم میزد.دم پریودمم هست خیلی عصبی ام.شوهرمو مادرمم خیلی بهم فشار میارن

با خودکشی هیچی تموم نمیشه 

اینجا تموم میشه اونجایی ک قراره بریم ابدیه

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هرکسی اینکارو کرده بعدش پشیمون شده، شما نکن

والا خوذم متنفرم از این کار ولی یه دفعه نمیدونم چرا همچین حالی بهم دست داد یا دلم میخواست سرمو بکوبم به دیوار یعنی از شدت عصبانیت اینجوری شدم

والا خوذم متنفرم از این کار ولی یه دفعه نمیدونم چرا همچین حالی بهم دست داد یا دلم میخواست سرمو بکوبم ...

چقدر بده این حسا

حواس خودت رو پرت کن قرص خواب بخور بزار خوابت ببره بیدار بشی یادت رفته همه چی آروم شدی

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
چرا فشار میارن؟

شوهرم حساسه لباس پوشیدن بیرون رفتن و و ...مادرمم کنترل گره  .زمان مجردیم  که پدرمو در اورد .امشب دلم میخواد زمین دهوا کنه برم توش به خدا خیلی خسته ام از  دستشون

والا خوذم متنفرم از این کار ولی یه دفعه نمیدونم چرا همچین حالی بهم دست داد یا دلم میخواست سرمو بکوبم ...

آخه فامیلمون خرداد ماه خودکشی کرد، از طبقه 4، افتاد توی تراس طبقه 2، بعد التماس میکرد که اشتباه کردم کمکم کنید نذارید بمیرم، آمبولانس اومد قبل از اینکه برسه بیمارستان مرد

چقدر بده این حسا حواس خودت رو پرت کن قرص خواب بخور بزار خوابت ببره بیدار بشی یادت رفته همه چی آروم ...

صبح باید برم سرکار واسه همین نخوزدم دو ساعت دیگه باید بیدار بشم😭

آخه فامیلمون خرداد ماه خودکشی کرد، از طبقه 4، افتاد توی تراس طبقه 2، بعد التماس میکرد که اشتباه کردم ...

اخی😭😭ای وای چقدر بد اره همه پشیمون میشن لحظه اخر

صبح باید برم سرکار واسه همین نخوزدم دو ساعت دیگه باید بیدار بشم😭

کاش مرخصی میگرفتی یکم ریلکس میکردی 

تو محل کار آروم باش با کسی بحثت نشه

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400