2777
2789
عنوان

جنون انی

| مشاهده متن کامل بحث + 1511 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش مرخصی میگرفتی یکم ریلکس میکردی  تو محل کار آروم باش با کسی بحثت نشه

کلا ادم ارومی ام میریزم تو خودم .کاش میشد چند زوزی از خانواده و شوهرم مرخصی بگیرم 😭

سلام با اجازه استارتر میشه برای تایپیک آخر من گزارش بزنید🌹🌹

عزیزم ساعت 10ونیم لینک تاپیکتوبزار تو تاپیک حذف ،نی نی یاربرات حذفش میکنه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

والا خوذم متنفرم از این کار ولی یه دفعه نمیدونم چرا همچین حالی بهم دست داد یا دلم میخواست سرمو بکوبم ...

عمه منم مثل شماست

یه بار از بالکن

یه بار زیر ماشین

میگع دست خودم نیست

رفته دکتر ،دکتر گفته افسردگی شدید داری

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
عزیزم چیزایی که گذشته که گذشته رفته ولشون کن، الان دقیقا مشکل اصلیت چیه عزیزم

شوهرمو مادرم خیلی بهم فشار میارن مادرم کنترل گره فکر میکنه هنوز باید مراقب من باشه .همش سفارش میکنه میگه چیکار بکنم چیکار نکنم ،شوهرمم حساسه به بیزون رفتن لباس پوشیدن هی سوال جوابم میکنه یه سوالو به صد روش میپرسه و هی ازم تایید میخواد خسته میشم کلافه میشم   .وقتی سر کارم میگه چند ساعت دیگه کارت تموم میشه ازم ساعت دقیق میخواد واقعا دارم دیوونه میشم.میگه فلان لباسو نپوش بهت میاد فلان عکسو نذار روی پروفایلت خداایا خوذت بهم صبر بده .

عمه منم مثل شماست یه بار از بالکن یه بار زیر ماشین میگع دست خودم نیست رفته دکتر ،دکتر گفته افسرد ...

نمیدونم چی بگم منم انی اینجوری شدم یعنی دلم میخواست بدوام سمت بالکن بیوفتم پایین وسبک شم

شوهرمو مادرم خیلی بهم فشار میارن مادرم کنترل گره فکر میکنه هنوز باید مراقب من باشه .همش سفارش میکنه ...

وای عزیزم شما اصلا مشکلی نداری، والا مشکلات شما نصفش آرزوی منه و نصفش هم شرایط منه

وای عزیزم شما اصلا مشکلی نداری، والا مشکلات شما نصفش آرزوی منه و نصفش هم شرایط منه

ولی خودم احساس خفگی میکنم دائم تو این شرایط بودن سخته.کجاش ارزوته؟

دائم دارم ثابت میکنم کار درست انجام دادم اشتباهی ازم سر نزذه ادم خوبی ام و سرپیچی نمیکنم زن زندگی خوبی ام فرزند خوبی ام.میخوام کسی ازم انتظار و توقعی نداشاه باشه.

ولی خودم احساس خفگی میکنم دائم تو این شرایط بودن سخته.کجاش ارزوته؟ دائم دارم ثابت میکنم کار در ...

14 سال پیش مادرمو از دست دادم، کاش الان بودش کنترل که چیزی نیست اصلا هرروز باهام دعوا میکرد، 

شوهر منم حساسه تا حالا هیچوقت عکس از خودم پروفایل نذاشتم، به پوشش هم گیر میده، سرکار هم نمیذاره برم

نمیدونم چی بگم منم انی اینجوری شدم یعنی دلم میخواست بدوام سمت بالکن بیوفتم پایین وسبک شم

نه توروخدا 

خواهرگلم اینکارارو نکن

با مامانتو شوهرت بشین رو در رو حرف بزن

از اذیتایی که میشی

فکرایی که میزنه به سرت

همسایه ی مادرشوهرم قرص برنج خورد بعده خوردنش پشیمون شد

همش تو آمبولانس داد میزد پشیمون شدم

کمکم کنین،نذارین بمیرم

اما دیکه کاراز کار گذشته بود تا بیمارستان معدش سوخته بود فوت شد

اینکارو با خودت نکن،حتما باهاشون حرف بزن،

انشاءالله اونا هم قانع میشن

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨