2777
2789
عنوان

مایساومانیسا

685 بازدید | 15 پست

دوستان بین مایسا و مانیسا کدوم رو بهم پیشنهاد میکنید.مایسا اسم ایتالیایی به معنی مثل مادر و بخشنده هست.مانیسا به معنی مثل زندگی و دانا و دانشمندوخردمندهستت.اسم خودم لیلاس

مایسا

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی یه تاپیک خوندم مایسا ینی عمر کوتاه گل .یکم ترسیدم بزارم 

فقط به گلش فکر کن .. من اسم دخترمو گذاشتم اَفرا ... 

یه درخت خوشگله😍

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
بالاخره زایمان کردی؟ مبارکه دیدی نینی دختر بود و ۸ ماه انکار میکردی

الان شما هشت ماه صبر کردی بیای اینو بگی ؟؟؟

اصلا تو زندگی ایشون بودی که بدونی تحت چه شرایطی بوده 

دست برداریم از این همه بدی واقعا....

بهت تبریک میگم 

اتفاقااااااا اتفاقااااا اسم انتخابی من برای اینکه اگه بچم دختر شد مایسا بود 

فاز منفی رو دور کن

خیلی قشنگ هم هست معنی خوبی هم داره کلی من درموردش پرس و جو کردم اکثرا دوست داشتن؟

راستی دوست عزیز شما کدوم بیمارستان زایمان کردید؟ پیش کدوم دکتر؟ بی حسی یا بیشهوشی؟ 

لطفا لطفا اومدید جواب بدید ممنون

من اول گاندی بعد تندیس مد نظرم بود که دکترم 

آرمان و محب کوثر پیشنهاد داد

گفت عالی هستن....

دکترم هم ندا خیری هست خیلی خوش برخوردن 

منتهی باز دوست دارم نظر دیگران هم بدونم 🌹🌹🌹🌹

الان شما هشت ماه صبر کردی بیای اینو بگی ؟؟؟ اصلا تو زندگی ایشون بودی که بدونی تحت چه شرایطی بوده&nb ...

عزیزم.این خانم واقعا خیلی دل منو این مدت با حرفاش ازیت کرد.خداببخشتش.چون واقعا این حرف شما که خبرتداری این خانم چش بوده واقعا درسته .کسی نفهمید من چی کشیدم..فقط خدا با من بود.عیب نداره بزاربگن .من فقط خدارو با خودم دارم همین.بنده خدا دورازجون شما هیچکاره اس