نامزدم پسر عممه از این طرفم ابجیم جاریمه خونوادمم طورین ک ابروشون از جون بچشون مهم تره کلن موندم چیکار کنم از جداییمم میترسم چون هم رابطه ها بهم میخوره هم بلایی سرم میارن از اینجور ادامه ب زندگیم دیگه توانی نمونده چون حسی نیس ازتون کمک میخام
قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
دوست داشتی بگیم برو عشقتو جار بزن هم خواهرتو بدبخت کن هم خودتو به کشتن بده هم پدر مادرتو بی آبرو کن خدایی نکرده؟!!! ن عزیزم فقط بچسب به زندگیت و سعی کن خوبیهای شوهرتو ببینی و دوستش داشته باشی
شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂