2777
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 29 پست
الان شده و قضیه هم اینجوریه ک گفتم میگید چیکار کنم؟؟

یا از نامزدت جداشو ک بره پی زندگیش    یا دل از دوس پسرت بکن

ولی من خواهربزرگترتم بنظرم نامزدتو قبول کن  بهش محبت کن  ببین چند برابرش بهت مهربونی میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست خودم نبود

اشکال نداره  توبه کن   چون جزای کسی ک ب شریکش خیانت میکنه سخته

ب نامزدت بچسب  از این مدل پسرا برا سرگرمی زیاده   سنت کمه ولی نامزدت میتونه همراه خوبی باشه برات

اونو چ جوری بزارم کنار؟

باخودت بگو اگ نامزدت شک کنه بهت  و گوشیتو چک کنه و بفهمه ک بهش خیانت کردی  هم نامزدتو از دست میدی و هم آبروتو   باعث میشه ک اعتمادخانواده بهت از بین بره

عاقل باش  اون پسر الان شاید ب ریشت بخنده ک سرکارت میزاره

باخودت بگو اگ نامزدت شک کنه بهت  و گوشیتو چک کنه و بفهمه ک بهش خیانت کردی  هم نامزدتو از د ...

همه حسامو از دست دادم نسبت ب هیشکی حسی ندارم هیچی واسم مهم نیس هراتفاقی بیوفته فقد الان کاملا بلا تکلیفم

همه حسامو از دست دادم نسبت ب هیشکی حسی ندارم هیچی واسم مهم نیس هراتفاقی بیوفته فقد الان کاملا بلا تک ...

بچسب ب زندگیت

دوس پسر اسمش رو خودشه  فقط برا رفاقت و سرگرمی با آدم میمونه

الان فکراتو کن  یا حسرت ی عمر زندگی و عاشقی و خوشبختی با نامزدتو بخور   یا  ن  واقعی زندگی کن با عشق  سربلند باش 

بخدا دوسه روز دیگ دوس پسرت میزاره میره تنها میمونی   هم آبروت رفته  هم اون نمونده  هم دیگ نامزدتو نداری 

[QUOTE=152028833]بچسب ب زندگیت دوس پسر اسمش رو خودشه  فقط برا رفاقت و سرگرمی با آدم میمونه الان فکراتو کن &nbs ...[/QUOT

چجوری بزارمش کنار؟؟؟

از این طرفم ب نامزدم هیچ حسی ندارم اونو چیکار کنم؟؟؟

اون پسره هم تحدید کرده ک ببینه منو با اون ببینه ی بلایی سر خودش یا نامزدم میاره اون چی؟؟

[QUOTE=152028833]بچسب ب زندگیت دوس پسر اسمش رو خودشه  فقط برا رفاقت و سرگرمی با آدم میمونه الان ...

ب حرف اون پسر گوش نده  چ گه بچه  چ حرف دوس پسر

ولی خوب در مورد نامزدت فکراتو کن   ببین نکات مثبتش چی هست   ببین میتونی عاشقش شی؟ 

[QUOTE=152029578]ب حرف اون پسر گوش نده  چ گه بچه  چ حرف دوس پسر  ولی خوب در مورد نامزدت فکراتو کن &nb ...[/QUO

سنشو نگا نکن کمه بخاد کاری کنه میکنه اونموقه ک بدتر بگا میرم خب اون موقه چی 

[QUOTE=152029578]ب حرف اون پسر گوش نده  چ گه بچه  چ حرف دوس پسر  ولی خوب در مورد نامز ...

بهش بگو ک شکایت میکنی ازش   هیچ دلیلی وجود نداره ک آینده و زندگی خودتو بخاطر زر ی پسر عوضی خراب کنی ک

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز