2777
2789
عنوان

زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 29 پست
الان شده و قضیه هم اینجوریه ک گفتم میگید چیکار کنم؟؟

یا از نامزدت جداشو ک بره پی زندگیش    یا دل از دوس پسرت بکن

ولی من خواهربزرگترتم بنظرم نامزدتو قبول کن  بهش محبت کن  ببین چند برابرش بهت مهربونی میکنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دست خودم نبود

اشکال نداره  توبه کن   چون جزای کسی ک ب شریکش خیانت میکنه سخته

ب نامزدت بچسب  از این مدل پسرا برا سرگرمی زیاده   سنت کمه ولی نامزدت میتونه همراه خوبی باشه برات

اونو چ جوری بزارم کنار؟

باخودت بگو اگ نامزدت شک کنه بهت  و گوشیتو چک کنه و بفهمه ک بهش خیانت کردی  هم نامزدتو از دست میدی و هم آبروتو   باعث میشه ک اعتمادخانواده بهت از بین بره

عاقل باش  اون پسر الان شاید ب ریشت بخنده ک سرکارت میزاره

باخودت بگو اگ نامزدت شک کنه بهت  و گوشیتو چک کنه و بفهمه ک بهش خیانت کردی  هم نامزدتو از د ...

همه حسامو از دست دادم نسبت ب هیشکی حسی ندارم هیچی واسم مهم نیس هراتفاقی بیوفته فقد الان کاملا بلا تکلیفم

همه حسامو از دست دادم نسبت ب هیشکی حسی ندارم هیچی واسم مهم نیس هراتفاقی بیوفته فقد الان کاملا بلا تک ...

بچسب ب زندگیت

دوس پسر اسمش رو خودشه  فقط برا رفاقت و سرگرمی با آدم میمونه

الان فکراتو کن  یا حسرت ی عمر زندگی و عاشقی و خوشبختی با نامزدتو بخور   یا  ن  واقعی زندگی کن با عشق  سربلند باش 

بخدا دوسه روز دیگ دوس پسرت میزاره میره تنها میمونی   هم آبروت رفته  هم اون نمونده  هم دیگ نامزدتو نداری 

[QUOTE=152028833]بچسب ب زندگیت دوس پسر اسمش رو خودشه  فقط برا رفاقت و سرگرمی با آدم میمونه الان فکراتو کن &nbs ...[/QUOT

چجوری بزارمش کنار؟؟؟

از این طرفم ب نامزدم هیچ حسی ندارم اونو چیکار کنم؟؟؟

اون پسره هم تحدید کرده ک ببینه منو با اون ببینه ی بلایی سر خودش یا نامزدم میاره اون چی؟؟

[QUOTE=152028833]بچسب ب زندگیت دوس پسر اسمش رو خودشه  فقط برا رفاقت و سرگرمی با آدم میمونه الان ...

ب حرف اون پسر گوش نده  چ گه بچه  چ حرف دوس پسر

ولی خوب در مورد نامزدت فکراتو کن   ببین نکات مثبتش چی هست   ببین میتونی عاشقش شی؟ 

[QUOTE=152029578]ب حرف اون پسر گوش نده  چ گه بچه  چ حرف دوس پسر  ولی خوب در مورد نامزدت فکراتو کن &nb ...[/QUO

سنشو نگا نکن کمه بخاد کاری کنه میکنه اونموقه ک بدتر بگا میرم خب اون موقه چی 

[QUOTE=152029578]ب حرف اون پسر گوش نده  چ گه بچه  چ حرف دوس پسر  ولی خوب در مورد نامز ...

بهش بگو ک شکایت میکنی ازش   هیچ دلیلی وجود نداره ک آینده و زندگی خودتو بخاطر زر ی پسر عوضی خراب کنی ک

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز