2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس ی زن هیچوقت دروغ نمیگه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

چرا؟چی شده؟ من بهم خیانت شده بگو شاید تجربه منم باشه

چند وقته سرد شده بی توجه شده..یبارم با یه پیج جدید بهش پی ام دادم گفتم رل بزنیم قبول کرد وسطای چت خودمو معرفی کردم زد زیرش گفت میدونستم تویی

چند وقته سرد شده بی توجه شده..یبارم با یه پیج جدید بهش پی ام دادم گفتم رل بزنیم قبول کرد وسطای چت خو ...

ما قبلن عاشق هم بودیم خیلی بهش اعتماد داشتم ولی الان اصلا بهش اعتماد ندارم.. از وقتی یبار امتحانش کردم سعی میکنه جلوم خیلی سرش تو گوشی نباشه ولی نمیدونم چرا حس میکنم بهم خیانت کرده

چی دیدی ؟

چتت با یه رفیق صمیمیشو پاک میکنه.. البته قبلش یبار دیدم در مورد یه زن حرف میزدن و وقتی بهش گفتم توضیح بده گفت که اون زنه تو نخه رفیقان و بمن مربوط نیست 

چند وقته سرد شده بی توجه شده..یبارم با یه پیج جدید بهش پی ام دادم گفتم رل بزنیم قبول کرد وسطای چت خو ...

عزیرم از من ب تو نصیحت

اولا تا با چشم خودت خیانت همسرت رو ندیدی باور کن

دوما پیگیر حس زنانگی ت نباش ک جز داغون شدن وضعیت روحی خودت و خراب شدن رابطه ت با همسرت هیچ نتیجه دیگه ای نداره

سوما ب هیچ وجه دیگه تو گوشی ش سرکشی و تفحص نکن ک بعد حس کنجکاوی ت وادارت کنه ازش پرس و جو کنی و نتیجه این هم فقط بی اعتمادی همسرت ب تو و دروغگو شدنش میشه

چهارما اگه واقعا دوسش داری و بدون اون نمیتونی زندگی کنی پس ب جای این فکر و خیالای بد ب دنبال راهی باش ک هر روز عاشق ترش کنی و بدوم اگه بخوای ازت برمیاد