2777
2789
چجوری اینکارو کردی؟ خونواده تو این شرایط سعی میکنن کار پسرشونو توجیه کنن

اولش جریلن رو بهشون نگفتم

ولی بعد مجدد ی اتفاقی افتاد ک من بازم بهش شک کردم و این بار واقعا شکم بیجا بود ولی خب اونقدر ذهنیتم نسبت بهش منفی بود ک با ی جرقه منفجر شدم و خواهر و مادرش رو در جریان گذاشتم و موضوع س ک س چت رو هم بهشون گفتم و اونا هم کاملا طرف منو گرفتن

طوریکه حتی خواهزش چن ماهی باهاش قهر بود

عب نداره منم اینقد دستشو خومدمو خرابکاری کردم..اصن حرفه ای نیستم‌...بس که صادقو بی ریام...مگه سرم او ...

شوهر منم خیلی زرنگی.. در عوض من ساده و زود باور... چون عاشقش بودم باورش داشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش جریلن رو بهشون نگفتم ولی بعد مجدد ی اتفاقی افتاد ک من بازم بهش شک کردم و این بار واقعا شکم بیج ...

چه خونواده خوبی

راستی شما اختلاف سنیتون چقده؟ منو شوهرم یکسال اختلاف سنی داریم من ۲۶ اون ۲۷

اولش جریلن رو بهشون نگفتم ولی بعد مجدد ی اتفاقی افتاد ک من بازم بهش شک کردم و این بار واقعا شکم بیج ...

منم همینجور شدم

ولی کاراش باعث میشه بیشتر بهش شک کنم مثلن من بهش شک میکنم اگه مثل قبل بود با خنده بهم یه جوابی میداد ولی الان تا میبینه شک میکنم شروع میکنه به توضیح دادن یا وقتی گوشی دستمه همش دلشوره داره

منم همینجور شدم ولی کاراش باعث میشه بیشتر بهش شک کنم مثلن من بهش شک میکنم اگه مثل قبل بود با خنده ب ...

تازگیا همش داره کاری میکنه که انگار ببخشمش.. اصلن زیر بار کارش نرفت ولی با رفتارش داره یه کاری میکنه که من فراموش کنم انگار

چه خونواده خوبی راستی شما اختلاف سنیتون چقده؟ منو شوهرم یکسال اختلاف سنی داریم من ۲۶ اون ۲۷

البته من دوران عقد و حتی بعد عروسی خیلی با خواهر و مادرش مشکل داشتم

ولی خداروشکر تو این مورد شانس باهام یار بود

ما تقریبا ۳ ماه اختلاف سنی داریم

اره عزیزم  ن خداروشکر دیگه خیانت نکرد

توصیه هاتو انجام میدم سعی میکنم یه مدت خیلی عادی رفتار کنم و چیزی رو بروی نیارم ببینم چی میشه ولی اگه دیدم باز داره خرابکاری میکنه چیکار کنم؟؟

البته من دوران عقد و حتی بعد عروسی خیلی با خواهر و مادرش مشکل داشتم ولی خداروشکر تو این مورد شانس ب ...

منم قبلن این مشکل و داشتم ولی از بس عاشق شوهرم بودم که حتی یکبار نتونستم چیزی بهشون بگم 😪

تازگیا همش داره کاری میکنه که انگار ببخشمش.. اصلن زیر بار کارش نرفت ولی با رفتارش داره یه کاری میکنه ...

ببین عزیزم با این توضیحات که دادی بنظر من باید سعی کنی هر چه زودتر روی افکار خودت و بهبود رابطه ت با همسرت خیلی بیشتر وقت بذاری و ب هیچ وجه اجازه ورود فکر منفی رو ب ذهنت ندی

کاری ک من دیر انجامش دادم

کنکاش و غر زدن و سین جیم کردن همسرت رو هم کلا بیخیال شو ک مردا متنفرن از این رفتارا و باعث دلسردی شون میشه

ببین عزیزم مردا خیلی بچه ان و زود گول میخورن

چ بهتر ک خودمون از بچگی شون سواستفاده کنیم و گولشون بزنیم و این فرصت رو ب دیگری ندیم

شما چیکار کردین؟ بعد که فهمیدی داره خیانت میکنه

اوایل که اصن انکار میکردم بعد باکمک مشاورم قبول کردم که همچین اتفاقی برا زندگیم افتاده،اشتباهی که کردم این بود همه جا افشا کردم و الان که بخاطر بچم و اینکه دوسش دارم  دلم میخاد برگردیم ولی پای دخالت اطرافیان باز شده و یکم سخته.

مهریه مم اجرا گذاشتم‌.

کاش تورو از روز اول مث امروز میشناختم😔
توصیه هاتو انجام میدم سعی میکنم یه مدت خیلی عادی رفتار کنم و چیزی رو بروی نیارم ببینم چی میشه ولی اگ ...

اگه مطمئن بودی ک داره خیانت میکنه و براساس حدس و گمان و حس زنانگی نبود و درواقع مدرک معتبر داشتی ازش اون وقت بشین قاطع باهاش حرف بزن و دلیل کارش رو بپرس و سنگاتو باهاش وابکن.فقط حواست باشه بدون هیچ گونه هوچی گری ک متاسفانه من خودم هم داشتم 

شوهر منم خیلی زرنگی.. در عوض من ساده و زود باور... چون عاشقش بودم باورش داشتم 

منم همینطور...بس که دوسش داشتم سواستفاده میکرد از  زودباوریم هرچی میگفت باور میکردم...امااین یه کمبودشخصیتیه که حلش دارم میکنم

اوایل که اصن انکار میکردم بعد باکمک مشاورم قبول کردم که همچین اتفاقی برا زندگیم افتاده،اشتباهی که کر ...

خیلی متاسفم

خیلی سخته مخصوصا وقتی نهایت وقتو عشقو علاقتو صرفش کرده باشی 

منم قبلن این مشکل و داشتم ولی از بس عاشق شوهرم بودم که حتی یکبار نتونستم چیزی بهشون بگم 😪

اتفاقا کار خوبی کردی

حالا هم سعی کن توجه خانواده شوهرت رو جلب کنی

خدایی نکرده اگر خیانتش بهت ثابت شد خیلی ب کارت میاد

خیلی متاسفم خیلی سخته مخصوصا وقتی نهایت وقتو عشقو علاقتو صرفش کرده باشی 

بله ممنون از همدردیت...یه سال اینقد باهاش دعوامیکردم اینقد دوگانه شده بودم گیر کرده بودم تو دوراهیه عشق و تنفر...یه وضعی الانم فک کنم برگردیم همین باشم اما کنترل شده بکمک مشاور